La ofertă

Plita incorporabila Whirlpool AKR 360 IX, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox

Plita incorporabila Whirlpool AKR 360 IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool AKR 360 IX este o plita incorporabila clasica din punct de vedere functional. La capitolul estetic i-au fost aduse cateva imbunatatiri si putem spune ca acestea pot face diferenta in fata principalilor competitori. Noi vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Whirlpool AKR 360 IX functioneaza pe baza unui sistem clasic, alimentat pe gaz. Aceasta resursa inflamabila necesita doua functii suplimentare pentru ca principalele sale minusuri sa fie anihilate. Din fericire, in cazul acestei plite putem vorbi atat despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, cat si despre supapele de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentare, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele Inotech ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In schimb, faptul ca acesta este monobloc, ingreuneaza curatarea locala. Suprafata din inox ofera o buna rezistenta la conditiile dure, la care este supusa si o minima aderenta murdariei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 360 IX reprezinta o plita simpla ca functionalitate, cu performante decente, asemenea majoritatii plitelor pe gaz. In schimb, aceasta are o bila alba la capitolul design si la raportul calitate/pret.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Whirlpool AKR 360 IX. 

Plita incorporabila Whirlpool AKR 360 IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search