La ofertă

Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, touch, LED, Child Lock, Rama inox

Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Samsung C61R2AAST/BOL este o plita incorporabila, ce ofera un design foarte modern, caracteristic plitelor vitroceramice. Culoarea neagra ii confera eleganta si o face foarte usor de asortat, atat in cadrul unei bucatarii clasice cat si in cel al uneia de ultima generatie. Controlul tactil al functiilor cat si afisajul LED, intregesc aura high-tech a acestui produs.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plitele vitroceramice Samsung C61R2AAST/BOL gatesc de pana la 2 ori mai repede fata de cele pe gaz si se curata mult mai usor. Chiar daca gazul este mai ieftin decat curentul electric, pretul platit pentru energia consumata este aproximativ egal datorita timpului necesar pentru finalizarea operatiunii culinare. In plus, sistemul vitroceramic are avantajul de a nu fi independent de sursa de gaz, fiind o solutie optima in zonele in care utilitatile sunt la distanta de locuinta dumneavoastra. Modul in care functioneaza acest sistem este de a transmite energia termica la suprafata de cristal, in baza unor rezistente electrice, si de acolo la vasul in care gatiti. In plus, pentru a spori siguranta familiei dumneavoastra, plita Samsung C61R2AAST/BOL dispune de o functie de blocare a accesului pentru copii.

Concluzia noastra este ca Samsung C61R2AAST/BOL reprezinta un produs relativ modern, a carui eficienta o depaseste pe cea a plitelor clasice, pe gaz, dar se situeaza sub a celor pe inductie. Ei bine, chiar si pretul reflecta obiectiv acest lucru, din acest punct de vedere fiind destinata persoanelor din clasa medie.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL. 

Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search