Aragaz cu plita mixta Hansa FCMX69215, gaz si vitroceramica, inox

0
Posted April 21, 2016 by in Aragaz
Aragaz cu plita mixta Hansa FCMX69215

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita: ,
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect ultra-modern, plita mixta, display touch, cuptor electric, grill, timer, rotisor, eficienta energetica, sistem usa rece, Eco email
 

Negative:

Consideram ca acest produs nu are puncte slabe
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa FCMX69215. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice Plita Alimentare plita: Gaz Inductie: Nu Cuptor Grill: Da Rotisor: Da Capacitate (l): 66 Convectie aer fierbinte: Da Detalii tehnice Culoare: Inox Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60 Protectie copii: Nu Duze […]

Scurta descriere

Hansa FCMX69215 este unul dintre cele mai complexe aragazuri mixte scoase pe piata de brand-ul nemtesc in primavara aceasta. Plita aceastuia ofera flexibilitate operatiunilor culinare, intrucat propune un dublu sistem de incalzire, iar cuptorul ofera avantajele tehnologiei de ultima generatie. Din punct de vedere estetic, propune un design ultra-modern, cu display touch, ce se delimiteaza clar de clasicele aragazuri. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii.

Plita aragazului Hansa FCMX69215 dispune de un sistem mixt de alimentare si functionare. Partea stanga ofera 2 arzatoare vitroceramice, performante, ce prezinta cateva atu-uri: un plus de siguranta, datorat alimentarii pe baza unei resurse non-inflamabile, o mai buna stabilitate pentru vasele in care gatiti si o curatare facila. Partea dreapta ofera 2 arzatoare alimentate pe gaz, ce vor atinge mai rapid punctul de fierbere in vasele pe care le folositi. Asadar, la acest capitol beneficiati de toate uneltele pentru ca aventura culinara sa fie una placuta si performanta.

Cuptorul aragazului Hansa FCMX69215 este alimentat electric si ofera avantajele unei tehnologii inovative, cu sisteme performante si functii inteligente. Volumul acestuia este unul de dimensiuni generoase, nu mai putin de 66 l, arhisuficienti oricaror operatiuni culinare. Eficienta energetica atinge si ea cele mai inalte standarde, pentru acest tip de aparate electrocasnice, incadrandu-se in clasa A. Cuptorul este echipat cu grill si rotisor pentru ca bucatile mari de carne sa nu va mai puna probleme. Le veti putea gati, astfel, fara a le usca la interior, acestea fiind invelite intr-o crusta crocanta la exterior. Timer-ul permite functionarea pe intervale de timp presetate si este garantul coacerii perfecte. Gratie acestuia, nu veti mai uita alimentele in cuptor mai mult decat este cazul. Sistemul usa rece mentine partea exterioara a acesteia la o temperatura joasa, insuficienta pentru a produce accidente.

Concluzia noastra este ca Hansa FCMX69215 reprezinta unul dintre cele mai performante aragazuri mixte, existente pe piata la ora actuala. Acesta ofera procesului culinar o flexibilitate inegalabila, dumneavoastra avand la dispozitie diverse metode pentru atingerea rezultatelor perfecte. Pretul acestei masinarii de gatit este unul obiectiv, ce reflecta pe deplin caracteristicile sale si va fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa FCMX69215. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

Plita

 • Alimentare plita: Gaz
 • Inductie: Nu

Cuptor

 • Grill: Da
 • Rotisor: Da
 • Capacitate (l): 66
 • Convectie aer fierbinte: Da

Detalii tehnice

 • Culoare: Inox
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
 • Protectie copii: Nu
 • Duze pentru GPL: Nu
 • Clasa de energie: A

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)