La ofertă

Aragaz Arctic AM6612DLT, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, 60 cm, Alb

Aragaz Arctic AM6612DLT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic AM6612DLT este un aragaz clasic, atat ca functionalitate, cat si ca aspect. Daca la capitolul estetic nu are niciun element care sa-l propulseze in fata competitorilor, din punct de vedere al calitatii procesului culinar are un mic avantaj. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai mic pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Arctic AM6612DLT este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila destul de problematica, in lipsa catorva elemente simple, care sa-i acopere principalele neajunsuri. Asadar, este absolut necesar ca aceasta plita sa fie echipata cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si supape de siguranta, pentru fiecare arzator, cu rolul de a opri instant alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Din fericire, aceasta plita dispune de ambele sisteme. Intervalul de puteri dezvoltat pe cele 4 ochiuri este destul de larg, osciland intre 1 kW, pe cel mai mic dintre acestea si 2.9 kW, pe cel mai puternic. Gratarele sunt robuste si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti, facilitand, in acelasi timp, curatarea zonala, prin prisma faptului ca sunt detasabile individual.

Cuptorul aragazului Arctic AM6612DLT este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Chiar daca nu dispune de functii speciale pentru gatit, ofera 2 elemente deosebit de utile, ce nu mai pot lipsi niciunui cuptor performant, grill-ul si timer-ul. Primul este aliatul de nadejde atunci cand doriti sa gatiti, in special, bucatile mari de carne. Cu ajutorul sau veti putea obtine alimente fragede la interior si invelite in crusta crocanta la exterior. Timer-ul va protejeaza alimentele de coaceri excesive, datorate neatentiei. El va opri procesul de gatit la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat.

Concluzia noastra este ca Arctic AM6612DLT reprezinta un aragaz clasic, cu performante medii. Principalul sau avantaj il reprezinta pretul, pe care noi il considera deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Arctic AM6612DLT. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.9 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Metal
Tava: Da
Gratar cuptor: Da
Sertar inferior pentru vase: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Latime (cm): 60

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare

Aragaz Arctic AM6612DLT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search