La ofertă

Aragaz Beko FSMT52320DXO, Gaz, 4 Arzatoare, Cuptor electric multifunctional, Aprindere electrica, Clasa A, Inox

Aragaz Beko FSMT52320DXO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko FSMT52320DXO este un aragaz mixt, multifunctional, comercializat la un pret foarte atractiv. Acesta inglobeaza o suita de functii capabile de performante culinare apreciabile si imbina perfect avantajele a doua resurse energetice. Chiar si aspectul sau beneficiaza de cateva optimizari, implementand in centrul panoului de control si un mini display.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului mixt Beko FSMT52320DXO este alimentata pe gaz si dispune de 4 arzatoare cu dimensiuni diferite. Chiar daca aceasta resursa inflamabila are 2 neajunsuri, aprinderea deficitara si siguranta redusa, ambele au fost rezolvate prin implementarea a doua sisteme simple, dar deosebit de utile. Este vorba despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie si sistemul de siguranta, ce consta in niste supape speciale, ce au rolul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarul nu este monobloc, ci este impartit in 2 piese, acest lucru favorizand curatarea zonala a suprafetei de gatit. In plus, este destul de robust si are o forma care garanteaza stabilitatea oricarui tip de vas.

Cuptorul aragazului mixt Beko FSMT52320DXO este alimentat electric, resursa cu avantaje net superioare gazului. Cuptoarele electrice ofera o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, o aprindere facila, dar mai ales posibilitatea implementarii unor functii cu impact semnificativ in calitatea procesului culinar. Cavitatea interioara are un volum de 55 l. Chiar daca nu este o valoare foarte mare, este suficienta pentru orice operatiune culinara permisa de tehnologiile inglobate. Cele mai importante elemente pe care le intalnim la nivelul cuptorului sunt grill-ul, rotisorul si timer-ul. Primele doua, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, pe care le pastreaza fragede la interior, in timp ce le confera acea crusta crocanta la exterior. Timer-ul va ajuta sa presetati durata procesului culinar pentru a evita coacerile excesive datorate neglijentei dumneavoastra.

Concluzia noastra este ca Beko FSMT52320DXO reprezinta un aragaz mixt foarte util, care pe langa performantele culinare ridicate, ofera si un aspect modernizat, capitol la care isi depaseste majoritatea competitorilor. Luand in considerare toate avantajele sale, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Beko FSMT52320DXO. 

Beko FSMT52320DXO

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Electric
Capacitate (l): 55
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Ventilator: Da
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: Da
Gratar cuptor: Da
Sertar inferior pentru vase: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60
Latime (cm): 50
Clasa de energie: A

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Beko FSMT52320DXO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search