La ofertă

Aragaz Arctic UAG5612DTTLX, 4 Arzatoare gaz, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Aragaz Arctic UAG5612DTTLX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic UAG5612DTTLX este un aragaz pe gaz, cu functionalitate clasica dar cu aspect imbunatatit. Acesta dispune de cateva elemente ce-i confera un avantaj net in fata principalelor produse competitoare si pe care le vom dezbate pe larg in cele ce urmeaza. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii rugam sa si le exprime in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Plita aragazului Arctic UAG5612DTTLX este alimentata pe gaz si dispune de 4 arzatoare de diverse dimensiuni. Aceasta resursa inflamabila necesita cateva elemente suplimentare pentru a putea fi utilizata la adevarata ei valoare. Ei bine, din fericire, aceasta plita dispune atat de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de supape de siguranta pentru fiecare arzator, ce vor opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri oferit de cele 4 ochiuri se incadreaza in media gamei, variind in functie de dimensiunea acestora intre 1 si 2.9 kW. Gratarele sunt ferme si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a fi detasabile independent, fapt ce favorizeaza curatarea locala. Suprafata plitei este confectionata din inox, un material ce ofera excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supus.

Cuptorul aragazului Arctic UAG5612DTTLX este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Ei bine, la acest nivel intalnim si alte elemente ce isi vor aduce aportul in sporirea eficientei procesului de gatit. Chiar daca nu vorbim de o coacere la fel de performanta precum in cazul cuptoarelor pe gaz, avem cativa aliati de nadejde pentru a acoperi toate nevoile culinare. Cuptorul este echipat cu grill si rotisor, ideali pentru a putea gati corect bucatile mari de carne. Gratie acestora, veti obtine alimente preparate uniform la exterior, invelite in crusta crocanta, dar fragede la interior. Timer-ul va garanteaza ca mancarea nu va mai fi uitata la copt mai mult decat este nevoie, acesta avertizandu-va ca procesul de gatit trebuie sa inceteze imediat dupa scurgerea timpului presetat.

Concluzia noastra este ca Arctic UAG5612DTTLX reprezinta un aragaz eficient si destul de aratos pentru un astfel de produs clasic. Performantele sale tind sa le atinga pe cele ale unuia electric, gratie catorva elemente adjuvante. Pretul la care se vinde acest aragaz este unul extrem de atractiv, daca luam in considerare toate caracteristicile sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Arctic UAG5612DTTLX. 

Aragaz Arctic UAG5612DTTLX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search