La ofertă

Arctic UAM4S, Aragaz, Gaz, Dispozitiv siguranta, 50 cm, Alb

Arctic UAM4S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic UAM4S este un aragaz clasic, atat din punct de vedere al design-ului care nu iese in evidenta prin niciun element, cat si din punct de vedere al functiilor inteligente de care, practic, nu dispune. In cele ce urmeaza, vom incerca sa intram putin mai in detaliul specificatiilor acestui produs. Va vom oferi un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Arctic UAM4S dispune de 4 arzatoare, alimentate pe gaz. Acestea sunt disponibile in dimensiuni diverse si dezvolta puteri cuprinse intre 1 si 2.5 kW. Functionand pe baza unei resurse inflamabile, cum este gazul, riscul producerilor de evenimente neplacute a fost inlaturat prin montarea unor sigurante speciale, ce vor intrerupe instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Cuptorul aragazului Arctic UAM4S este, de asemenea, alimentat pe gaz si beneficiaza de sigurante similare specifice celor din cazul plitei. Capacitatea cavitatii interioare este una medie, suficienta oricaror operatiuni culinare nepretentioase. Un minus poate fi considerat faptul ca la acest nivel nu intalnim niciun element inteligent menit sa creasca performanta si va usureze munca.

Concluzia noastra este ca aragazul Arctic UAM4S poate fi considerat o solutie doar in cazul in care bugetul dumneavoastra este redus si pretentiile de la acest aparat sunt in conformitate cu banii de care dispuneti. Daca doriti o solutie eficienta pe termen lung, va sfatuim sa alegeti un model care dispune macar de un minim de elemente utile ce va vor usura treaba si vor spori rezultatele (grill, timer, etc.). Pentru a opta pentru un astfel de produs, site-ul nostru va sta la dispozitie, prin sectiunea aragazuri.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

 Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru aragazul Arctic UAM4S. 

Arctic UAM4S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search