La ofertă

Aragaz Arctic UAM5512DLT, 4 Arzatoare gaz, Aprindere electrica, Grill, 50 cm, Alb

Aragaz Arctic UAM5512DLT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic UAM5512DLT este un aragaz clasic, cu functionalitate simpla, vandut la un pret competitiv. Acesta dispune si de cateva elemente cu aport cert in imbunatatirea performantelor, despre care vom discuta in cele ce urmeaza. Din punct de vedere estetic, nu prezinta caracteristici care sa-l diferentieze de principalele produse competitoare.

Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Arctic UAM5512DLT este alimentata pe gaz si dispune de 4 arzatoare, ce dezolta un interval decent de puteri, cuprins intre 1 kw, pe cel mai mic si 2.5 kW, pe cel mai mare dintre acestea. O astfel de resursa inflamabila, are nevoie de 2 sisteme suplimentare care sa-i anihileze principalele neajunsuri. In cazul de fata, sunt prezente atat sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, cat si cel de siguranta, ce consta in 4 supape, care insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a se detasa independent, pentru favorizarea curatarii locale.

Cuptorul aragazului Arctic UAM5512DLT este alimentat tot pe gaz si dispune sisteme de siguranta si aprindere, similare celor din cazul plitei. In plus, la acest nivel mai intalnit inca 2 elemente utile, timer-ul si grill-ul. Primul va garanteaza ca alimentele dumneavoastra nu se vor mai coace mai mult decat este cazul, el oprind procesul de gatit imediat dupa scurgerea timpului presetat. Cel de-al doilea este aliatul perfect, in special, atunci cand doriti sa gatiti bucati mari de carne. Gratie lui, veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior.

Concluzia noastra este ca Arctic UAM5512DLT reprezinta un aragaz cu functionalitate de baza clasica, dar cu cateva elemente suplimentare capabile sa-i sporeasca performantele, atat la nivelul plitei, cat si al cuptorului. Pretul acestuia este suficient de atractiv si va putea fi amortizat in timp, gratie functionarii pe baza celei mai economice resurse disponibile pentru acest gen de produse. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Arctic UAM5512DLT. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.5 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Metalic
Tava: Da
Gratar cuptor: Da
Sertar inferior pentru vase: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 50
Latime (cm): 50

Aragaz Arctic UAM5512DLT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search