La ofertă

Aragaz Beko CSG52110DW, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Alb

Aragaz Beko CSG52110DW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko CSG52110DW este un aragaz cu functionalitate clasica, alimentat pe gaz, care dispune de cateva elemente utile, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului, prin intermediul carora reuseste sa se impuna in fata principalilor competitori. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect destul de discret, fara elemente notabile.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Beko CSG52110DW este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila, ce necesita sistem special de aprindere electrica, prin scanteie si supape de siguranta, care sa insoteasca fiecare arzator, in scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Din fericire, aceasta plita dispune de ambele. Intervalul de puteri, dezvoltat de cele 4 arzatoare, este unul optim, cuprins intre 1 kW si 2.9 kW. Gratarele sunt ferme si ofera stabilitate vaselor in care gatiti. De asemenea, au avantajul de a fi detasabile independent, favorizand curatarea locala.

Cuptorul aragazului Beko CSG52110DW este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de siguranta si aprindere, similare celor din cazul plitei. Acesta nu are o capacitate foarte mare, nedepasind volumul de 52 l, insa beneficiaza de 3 elemente extrem de utile, foarte rar intalnite la cuptoarele pe gaz, rotisorul, grill-ul si timer-ul. Primele doua sunt ideala atunci cand doriti sa gatiti corect bucatile mari de carne, fara a le usca la interior. Acestea le vor inveli intr-o crusta crocanta, mantinandu-le, in acelasi timp, fragede. Timer-ul va opri procesul culinar la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat, evitand coacerile excesive.

Concluzia noastra este ca Beko CSG52110DW reprezinta un aragaz clasic, ce ofera cateva optimizari cu impact direct in ridicarea nivelului culinar. Acesta ofera o functionare sigura si un cost redus al resurselor energetice. Pretul la care se vinde este unul foarte accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Beko CSG52110DW. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.9 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 52
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Metalic
Tava: 1 tava emailata
Sertar inferior pentru vase: Da
Accesorii: 2 x suport vasePanou protectie butoane

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Beko CSG52110DW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search