La ofertă

Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Grill, Rotisor, Inox

Aragaz Beko CSG52110DX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko CSG52110DX este un aragaz cu functionalitate clasica dar cu performante excelente, gratie catorva elemente utile, cu care este echipat. La capitolul estetic nu surprinde cu nimic, nereusind sa depaseasca liniile generale ale acestei nise. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Beko CSG52110DX este alimentata pe gaz si dispune de 4 arzatoare, ce dezvolta un interval de puteri, cuprins intre 1 si 2.9 kW. Acest gen de plite are nevoie de sisteme suplimentare pentru anihilarea neajunsurilor datorate resursei inflamabile pe baza careia functioneaza. Astfel, vorbim de un sistem de aprindere electrica, prin scanteie si unul de siguranta, ce consta in cate o supapa care va opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele sunt ferme, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile independent, fapt ce favorizeaza curatarea locala.

Cuptorul aragazului Beko CSG52110DX este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de siguranta si aprindere similare celor din cazul plitei. In schimb, acesta prezinta performante inferioare cuptoarelor electrice, in special, la nivelul coacerii. In orice caz, in situatia de fata, se poate vorbi despre un nivel relativ inalt de eficienta, intrucat acest cuptor este echipat cu cateva elemente suplimentare, ce vor aduce beneficii certe. Vorbim aici despre grill si rotisor, doi aliati de nadejde atunci cand doriti sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Gratie acestora, veti obtine preparate crocante la exterior si fragede la interior. Timer-ul este garantia faptului ca mancarea dumneavoastra nu se va arde mai mult decat este cazul, acesta oprind procesul de gatit la momentul oportun, imediat ce timpul presetat se va scurge. In plus, veti putea jongla cu functiile de incalzire superioara si inferioara, in functie de tipul de preparat pe care doriti sa-l obtineti.

Concluzia noastra este ca Beko CSG52110DX reprezinta un aragaz mai mult decat interesant, datorita caracteristicilor oferite la un pret excelent. Calitatea procesului culinar se va apropia pe cat posibil de cea a unui aragaz electric, in timp de dumneavoastra veti beneficia de rentabilitatea gazului.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Beko CSG52110DX. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.9 kW
Putere arzator mic:: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: 1
Gratar cuptor: 1
Sertar inferior pentru vase: Da

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox/Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60
Duze pentru GPL: Da
Latime (cm): 50

Aragaz Beko CSG52110DX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search