La ofertă

Aragaz Beko FSGT62110GWO, 4 Arzatoare, Gaz, Grill, Rotisor, 60 cm, Aprindere electrica

Aragaz Beko FSGT62110GWO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko FSGT62110GWO

Scurta descriere

Beko FSGT62110GWO este un aragaz aparent clasic, ce prezinta optimizari atat la nivel functional, cat si la cel estetic. Asadar, putem vorbi despre performante superioare dar si despre un aspect modernizat. Pretul este si el o surpriza placuta, astfel ca acest articol ar trebui sa prezinte suficient interes pentru potentialii cumparatori.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Beko FSGT62110GWO este alimentata pe gaz si dispune de 4 arzatoare de diverse dimensiuni, care asigura interval de puteri suficient pentru orice operatiune culinara. Avand in vedere ca discutam despre alimentarea unei masinarii de gatit moderne pe baza unei resurse inflamabile, este absolut necesar sa ofere un sistem pentru facilitarea aprinderii si unul pentru garantarea sigurantei. Din fericire, acest aragaz dispune de sistem de aprindere electrica, prin scanteie dar si de supape speciale de siguranta, ce vor insoti fiecare arzator pentru a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele sunt foarte ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, sunt detasabile independent, favorizand curatarea locala.

Cuptorul aragazului Beko FSGT62110GWO este alimentata tot pe gaz si ofera sisteme de aprindere si siguranta similare celor din cazul plitei. In plus, la acest capitol intalnim 3 sisteme de gatit care diferentiaza acest aragaz de principalii competitori. In primul rand, intalnim grill-ul si rotisorul, doua elemente care va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, invelindu-le intr-o crusta crocanta, fara a le usca la interior. De asemenea, intalnim timer-ul care va permite programarea regimurilor de gatit pe intervale orare, evitand coacerile excesive, datorate neglijentei dumneavoastra.

Concluzia noastra este ca Beko FSGT62110GWO reprezinta unul dintre cele mai interesante aragazuri pe gaz, intrucat anihileaza perfect neajunsurile acestei resurse, facilitand aprinderea si sporind siguranta. In plus, ofera la nivelul cuptorului performante superioare principalilor competitori, prin intermediul catorva sisteme de gatit simple dar deosebit de utile. Aspectul este si el unul placut iar pretul unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Beko FSGT62110GWO. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 59
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: Da
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Latime (cm): 60

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Beko FSGT62110GWO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search