La ofertă

Aragaz Beko FSHT62111GX, 4 Arzatoare, Gaz, Grill, Rotisor, 60 cm, Aprindere electrica, Inox

Aragaz Beko FSHT62111GX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko FSHT62111GX este unul dintre cele mai noi aragazuri scoase pe piata de brand-ul turcesc, producatorul laudand ultima versiune de aparate electrocasnice pentru fiabilitatea sporita.  Aspectul acestui aragaz reuseste sa se delimiteze de tiparul clasic iar functionalitatea sa este imbunatatita prin intermediul catorva sisteme de gatit aditionale.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Beko FSHT62111GX dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz, cu dimensiuni diferite, acestea oferind un interval relativ larg de puteri ce poate acoperi orice nevoie. Alimentarea pe baza unei resurse inflamabile, cum este situatia de fata, necesita prezenta a doua elemente pentru a-i anihila principalele neajunsuri. Este vorba despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si despre supapele de siguranta ce vor insoti fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Din fericire, acest aragaz dispune de ambele. Gratarele plitei sunt robuste si ofera o foarte buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, acestea sunt detasabil individual, favorizand curatarea locala a suprafetei din inox, un material cu excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supus.

Cuptorul aragazului Beko FSHT62111GX este alimentat tot pe gaz si dispunde de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Chiar daca nu putem vorbi de o coacere la fel de performanta precum in cazul cuptoarelor electrice, este imbucurator sa vedem elemente adjuvante de gatit, precum grill-ul si rotisorul. Ambele vor facilita prepararea corecta a bucatilor mari de carne, pe care le vor inveli intr-o crusta crocanta si uniforma, fara a le usca la interior. Capacitatea cavitatii interioare a cuptorului este destul de mare pentru un argaz, aceasta ajungand pana la 59 l.

Concluzia noastra este ca Beko FSHT62111GX reprezinta un aragaz eficient, atat din punct de vedere culinar, cat si din cel energetic, acolo unde se incadreaza in standardele performante ale clasei A. Chiar daca nu ofera functii sofisticate, acesta dispune de toate uneltele necesare pentru ca procesul de gatit sa fie unul sigur si calitativ. Fiabilitatea sporita si consumul redus de resurse va vor ajuta sa amortizati in timp investitia, mai ales ca pretul este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Beko FSHT62111GX.

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 59
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Latime (cm): 60
Clasa de energie: A

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Beko FSHT62111GX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search