La ofertă

Aragaz Bosch HGG223124E, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, 60 cm, Alb

Aragaz Bosch HGG223124E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Bosch HGG223124E este un aragaz foarte modern, caracterizat de apelative precum: eficienta, economie, inteligenta si estetica. Capacul din sticla, muchiile ascutite, sertarul inferior pentru pastrarea veselei, sunt doar cateva elemente de design care nu pot fi trecute cu vederea. Toate acestea fac diferenta intre acest produs si unul clasic. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Bosch HGG223124E dispune de 4 arzatoare, unul mare (3 kW), doua normale (1.7 kW) si unul economic (1 kW). Acestea sunt alimentate pe gaz si isi fac foarte bine treaba. Aprinderea lor se realizeaza electric prin cele doua butoane optimizate pentru ambele maini. Siguranta este foarte importanta in cazul unui electrocasnic ce functioneaza pe gaz. Modelul Bosch HGG223124E dispune de sigurante termoelectrice cu supraveghere a flacarii.

Cuptorul aragazului Bosch HGG223124E dispune si el de sisteme similare de alimentare, aprindere si siguranta, functionand pe baza aceleiasi resurse. Capacitatea mare, nu mai putin de 60l, va permite gatirea pe mai multe niveluri, favorizand o mai buna circulatie a aerului. De asemenea, faptul ca este confectionat din granit emailat, ofera o mai mare rezistenta la lovire, zgariere dar si impotriva diferitilor acizi. Cuptorul mai este dotat cu iluminare interioara, incalzire inferioara si grill. Cel din urma va va ajuta sa preparati bucatile mari de carne, pastrandu-le fragede la interior si crocante la exterior.  Sertarul pentru pastrarea veselei este echipat cu suport din otel emailat pentru o mai buna aranjare. In plus, pachetul contine duze GPL, deci poate fi folosit pe butelie in zonele in care nu aveti acces la reteaua de gaz. Curatarea se va realiza si ea foarte usor, acest aragaz facand parte din randul electrocasnicelor „Easy to clean”, ale brand-ului nemtesc.

Concluzia noastra este ca aragazul Bosch HGG223124E a fost creat in primul rand pentru eficienta si fiabilitate. Acestea caracteristici il transforma intr-o investitie rentabila pe termen lung chiar daca numarul de functii nu este unul impresionant. Pretul se justifica prin calitatea produsului si nu prin inteligenta.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Bosch HGG223124E. 

Aragaz Bosch HGG223124E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search