La ofertă

Aragaz Electrolux EKG51154OX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata plita si cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Aragaz Electrolux EKG51154OX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EKG51154OX este un aragaz clasic, cu alimentare pe gaz, care a beneficiat de cateva imbunatatiri cu real impact in sporirea performantei culinare. In plus, acesta reuseste sa se delimiteze, din punct de vedere estetic, de tiparele obisnuite ale nisei respective, propunand un design mai elegant care aduce plusuri si la capitolul functional.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Electrolux EKG51154OX este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care necesita doua sisteme aditionale pentru a-i anihila principalele neajunsuri. Vorbim aici despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si despre supapele speciale de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Din fericire, plita acestuia aragaz beneficiaza de ambele. Intervalul de puteri pe cele 4 arzatoare este unul foarte generos, maximul acestora variind intre 1 kW, pe cel mai mic si 3 kW, pe cel mai puternic. Gratarele sunt robuste si ofera o excelenta rezistenta vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul detasarii individuale, lucru ce faciliteaza curatarea zonala a suprafetei din inox, suprafata cu excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Cuptorul aragazului Electrolux EKG51154OX este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de siguranta si aprindere similare celor din cazul plitei. Chiar daca acesta nu este capabil sa ofere performantele coacerii electrice, reuseste sa se apropie de acestea prin intermediul a doua elemente foarte utile: grill-ul si rotisorul. Ambele va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne, pe care le pastreaza fragede la interior, in timp ce le inveleste in crusta crocanta la exterior. Timer-ul va ajuta sa presetati durata procesului de gatit pentru a evita coacerile excesive. Capacitatea cavitatii interioare, de 53 l, nu este una foarte mare, insa, este suficienta pentru operatiunile culinare permise de sistemele de gatit disponibile pe acest cuptor. Usa cuptorului este demontabila pentru a facilita curatarea.

Concluzia noastra este ca Electrolux EKG51154OX reprezinta un aragaz clasic, caruia i-au fost aduse imbunatatiri atat la capitolul functional, cat si la cel estetic. Performantele sale tind sa se apropie de cele ale unui aragaz electric. Apreciabil este ca pretul a ramas unul foarte atractiv pentru acest segment.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKG51154OX. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 2
Arzator normal: 1
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 53
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA cm): 85.5 x 50 x 60
Latime (cm): 50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Electrolux EKG51154OX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search