La ofertă

Aragaz Hansa FCGW510009D1, 4 arzatoare, 56 l, Grill, Clasa A

Aragaz Hansa FCGW510009D1

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa FCGW510009D1 este un aragaz nemtesc, foarte accesibil la pret si, spre deosebire de principalii competitori, se mai remarca si prin chestii utile. Acesta propune un design modernizat, o eficienta energetica excelenta si cateva sisteme de gatit cu impact direct asupra performantelor culinare.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Hansa FCGW510009D1 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila, care necesita doua sisteme aditionale care sa-i anihileze principalele neajunsuri. Din fericire, acest aragaz dispune atat de sistem de aprindere electrica prin scanteie, incorporat in buton, cat si de supape speciale de siguranta, ce vor opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Suprafata de gatit supradimensionata este acoperita de email lucios, oferind minima aderenta murdariei. Gratarul monobloc nu faciliteaza curatarea locala, insa, ofera stabilitate vaselor in care gatiti, indiferent de forma si dimensiunile acestora.

Cuptorul aragazului Hansa FCGW510009D1 este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta similare celor din cazul plitei. Chiar daca nu ofera un volum impresionant al cavitatii interioare, cei 56 l sunt suficienti pentru orice operatiune culinara permisa de tehnologiile incorporate. Este admirabil sa intalnim grill-ul, un sistem de gatit care va ajuta sa preparati corect bucatile mari de carne, carora le confera acea crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. In plus, intalnim rafturile telescopice, acestea favorizand manipularea mancarii in afara cavitatii incinse.

Concluzia noastra este ca Hansa FCGW510009D1 reprezinta unul dintre cele mai performante aragazuri comercializate la un pret economic. Faptul ca putem discuta si de o eficienta energetica ridicata, specifica clasei A, va ofera sansa de a amortiza in timp investitia. In plus, si la partea estetica reuseste sa-si surclaseze principalii competitori.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa FCGW510009D1. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.8 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.8 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Capacitate (l): 56
Iluminare cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Da
Tava: Da
Gratar cuptor: Da
Sertar inferior pentru vase: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60
Latime (cm): 50
Clasa de energie: A

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Hansa FCGW510009D1

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search