La ofertă

Aragaz Hansa FCGW621009, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, 60 cm

Aragaz Hansa FCGW621009

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa FCGW621009 este un aragaz clasic atat din punct de vedre estetic, cat si functional. Acesta se remarca prin cateva sisteme de gatit, cu impact considerabil in calitatea procesului culinar. In plus, eficienta sa energetica atinge cele mai inalte standarde, la ora actuala, pentru astfel de masinarii de gatit.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Hansa FCGW621009 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care de multe ori ofera o aprindere deficitara si carente la siguranta. Nu este cazul si la acest aragaz, intrucat este echipat cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie si cu supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri dezvoltat pe cele 4 arzatoare este unul destul de generos, variind intre 1 kW, pe cel mai mic dintre acestea si 3 kW, pe cel mai puternic. Gratarele, chiar daca nu par foarte robuste, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, faptul ca acestea sunt detasabile independent favorizeaza curatarea locala.

Cuptorul aragazului Hansa FCGW621009 este alimentat tot pe gaz si ofera sisteme similare de aprindere si siguranta, precum cele din cazul plitei. Cavitatea interioara a acestuia are o capacitate mare, ce urca pana la 58 l, fiind similara cuptoarelor incorporabile. La acest nivel intalnim doua functii de gatit foarte utile, grill-ul si rotisorul. Ambele va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, invelindu-le intr-o crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior.

Concluzia noastra este ca Hansa FCGW621009 reprezinta un aragaz clasic ce ofera imbunatatiri evidente la capitolul eficienta, indiferent ca vorbim de calitatea procesului culinar sau de consumul energetic. De asemenea, un alt avantaj este dat de faptul ca ofera si duze GPL. Pretul la care se vinde se incadreaza in media gamei.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa FCGW621009. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 58
Iluminare cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Metalic
Tava: 1
Gratar cuptor: 1

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Duze pentru GPL: Da
Latime (cm): 60
Clasa de energie: A

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Hansa FCGW621009

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search