La ofertă

Aragaz mixt Bosch HGV745250, 4 arzatoare, Gaz, Cuptor electric, Clasa A, 60 cm, Inox

Aragaz mixt Bosch HGV745250

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Bosch HGV745250 este un aragaz multifunctional care, pe langa faptul ca arata senzational, este si foarte inteligent. Brand-ul nemtesc tinde sa acapareze piata cu ultimele inovatii si, pe buna dreptate, chiar merita. Cumparand acest produs, veti beneficia de cele mai bune rezultate cu un consum deosebit de mic, specific clasei A, cea mai eficienta din tabelul energetic. Incalzirea fiecarei zone de gatit se va face cu pana la 30% mai rapid fara a-i spori consumul de energie. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Bosch HGV745250 dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz, care beneficiaza de aprindere electrica si sigurante. Aceste sigurante sunt esentiale in cazul aparatelor electrocasnice care functioneaza pe gaz… cu totii vrem sa tinem la distanta evenimentele neplacute.

Cuptorul aragazului Bosch HGV745250 se alimenteaza electric, fapt ce-i confera posibilitatea de a fi inzestrat cu tot felul de functii moderne. Una dintre ele, poate cea mai importanta, o reprezinta convectia aerului fierbinte, 3D Plus, cea care este responsabila cu distribuirea optima a caldurii, pe 3 nivele simultan. Functia Pizza va aduce bucataria italiana in casa dumneavoastra. Grill-ul va fi responsabil de gatirea uniforma a preparatelor din carne, pastrandu-le crocante la exterior si fragede la interior. Capacitatea acestui cuptor este una apreciabila, nu mai putin de 67 l, permitand prepararea diverselor retete in acelasi timp. Curatenia va fi o grija in minus, gratie sistemului de autocuratare catalitica. In plus, aragazul vine cu cateva accesorii care va vor fi foarte folositoare. Pretul este unul peste medie, insa putem spune cu cea mai mare sinceritate ca fiecare leu este justificat.

Pentru a va face o parere cat mai reala asupra aspectului aragazului Bosch HGV745250, vizionati clipul de mai jos:

Concluzia noastra este ca Bosch HGV745250 reprezinta un aragaz ultra-modern, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al functionalitatii. Acesta ofera performante de top la toate nivelurile, fapt ce ne face sa consideram ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Bosch HGV745250. 

Aragaz mixt Bosch HGV745250

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search