La ofertă

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Alb

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EKK52550OW reprezinta un lucru oarecum inedit pentru aceasta gama de electrocasnice. In opinia noastra, combinatia intre alimentarea pe gaz a plitei si cea electrica a cuptorului nu poate aduce decat beneficii. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

In primul rand, vom remarca un consum energetic scazut si o eficienta crescuta. Dupa cum bine stiti, cuptoarele electrice sunt mult mai la moda la ora actuala, gratie fiabilitatii si sigurantei lor. Plitele pe gaz, in schimb, se remarca pentru economicitate dar si pentru avantajele incalzirii pe flacara pura. Ei bine, se obtine astfel un produs eficient si economic. Clasa energetica in care se incadreaza aragazul Electrolux EKK52550OW este cu 10 % mai economica decat cea mai redusa norma din tabel, A-10% (vezi tabelul energetic).

In plus, acest aparat electrocasnic dispune si de numeroase functii inteligente. Cuptorul poate porni si se poate opri automat gratie cronometrului incorporat. Nu va trebui decat sa setati durata procesului de gatire. Grill-ul va garanta o preparare perfecta a produselor din carne, lasandu-le crocante la exterior si fragede la interior. Ventilatorul va sustine cele doua tipuri de incalzire, superioara si inferioara, in gatirea uniforma a bucatelor dumneavoastra, fara a mai fi nevoiti sa le intoarceti. Plita beneficiaza de sigurante pe fiecare ochi, impotriva evenimentelor neplacute aparute din cauza gazului. Acestea vor opri alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Design-ul este unul clasic, usor de asortat la orice tip de bucatarie iar pretul este unul echitabil. Pentru a va putea face o parere cat mai reala despre aragazul mixt Electrolux EKK52550OW, vizionati prezentarea de mai jos:

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKK52550OW. 

Accesorii

  • Capac: Metalic

Detalii tehnice

  • Culoare: Alb
  • Dimensiuni (IxLxA cm): 85.5 x 50 x 60
  • Latime(cm): 50
  • Altele: Include cablu alimentare
Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search