La ofertă

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Inox

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EKK52550OX este un aragaz mixt, ce imbina eficient avantajele principalelor doua resurse energetice, utilizabile la astfel de aparate electrocasnice. Acesta atinge un nivel mediu atat la capitolul tehnologic, cat si la cel estetic. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Electrolux EKK52550OX este alimentata pe gaz, oferindu-va beneficiul incalzirii rapide pe flacara pura. In schimb, necesita sisteme suplimentare pentru siguranta si aprindere. Fiecare arzator este doatat cu supape speciale, ce vor opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii iar aprinderea va fi facilitata prin intermediul unui sistem prin scanteie, incorporat in buton. Chiar daca nu dispune de arzator cu tripla coroana, intervalul de puteri este unul relativ larg, fiind cuprins intre 1 kW, pe cel mai mic arzator si 3 kW, pe cel mai puternic.

Cuptorul aragazului Electrolux EKK52550OX este alimentat electric si acest lucru aduce numai beneficii. In primul rand vorbim despre o coacere rapida si uniforma. De asemenea, aprinderea va fi mai facila, siguranta incontestabila, aceasta resursa permitand si aplicarea catorva functii si sisteme inteligente. Capacitatea cavitatii interioare nu este una impresionanta, aceasta nedepasind 60 l. In orice caz, consideram ca este suficienta pentru modurile de gatit permise de tehnologia inglobata in acest cuptor. Grill-ul va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, obtinand alimente crocante la exterior, fara a le usca la interior.

Concluzia noastra este ca Electrolux EKK52550OX reprezinta un aragaz mixt, de clasa medie, capabil sa se achite cu brio de sarcinile culinare, zilnice. Eficienta energetica atinge un nivel foarte bun, astfel ca veti putea amortiza in timp o parte din investitie. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de accesibil. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKK52550OX. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Electric
Capacitate (l): 60
Ventilator: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA cm): 85.5 x 50 x 60
Latime (cm): 50
Altele: Include cablu alimentare

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search