La ofertă

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETRO, 4 arzatoare gaz, Gratar fonta, Aprindere electrica, Siguranta plita, Cuptor electric multifunctional, Grill, Convectie, Rotisor, Timer, 60 cm, Crem

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETRO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Star-Light FCF60RETRO este un aragaz retro foarte rafinat, care duce atentia pentru detalii la un nivel nemaintalnit in randul acestor electrocasnice de bucatarie. Spre deosebire de celelalte produse vintage care se remarcau doar la capitolul estetic, acesta sta foarte bine si la partea functionala, oferind o alimentare mixta, cu numeroase avantaje.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Star-Light FCF60RETRO este alimentata pe gaz, motiv pentru care a fost echipata cu sistem de aprindere electrica prin scanteie, incorporat in buton si cu supape de siguranta ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Asadar, cu principalele neajunsuri anihilate, va veti bucura doar de avantajele resursei inflamabile. Cele 4 arzatoare de diverse dimensiuni, duc rapid lichidele la punctul de fierbere, gratie intervalului relativ larg de puteri pe care il dezvolta, 0.9 – 2.5 kW. Cele doua gratare din fonta sunt ferme si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, acestea sunt detasabile individual, favorizand curatarea locala a suprafetei emailate.

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETRO

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60RETRO este alimentat electric si nu mai necesita sisteme aditionale pentru garantarea sigurantei sau pentru facilitarea aprinderii. Coacerea este una mai rapida si mai uniforma decat in cazul cuptoarelor pe gaz. In plus, la acest nivel gasim si cateva sisteme de gatit moderne. In primul rand, amintim grill-ul si rotisorul, doua elemente care impreuna cu functia de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne, invelindu-le in crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Timer-ul va ajuta sa presetati durata procesului de gatit pentru a evita coacerea excesiva a alimentelor, datorata neglijentei dumneavoastra. De asemenea, veti putea jongla cu functiile de incalzire superioara/inferioara, raportandu-va la retetele dumneavoastra.

Concluzia noastra este ca Star-Light FCF60RETRO este un aragaz retro foarte interesant, oferind un aspect mai autentic si o functionalitate superioara tuturor modelelor vintage pe care noi le-am intalnit pana in prezent. In plus, pretul la care se vinde acest aragaz este unul foarte atractiv, mai ales daca luam in calcul ca acest aspect rafinat aduce, de obicei, costuri net superioare.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Star-Light FCF60RETRO. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.5 kW
Putere arzator mic: 0.9 kW
Putere arzator normal: 1.65 kW
Gratar: Fonta

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Electric
Capacitate (l): 62
Timer: Timer analogic
Iluminare cuptor: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: Da
Gratar cuptor: Da
Sertar inferior pentru vase: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Crem
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 60
Altele: Gratar plita din fonta

Maner usa si butoane din bronz

Lungimea cablului electric: 1.5 m

Protectie butoane

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETRO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search