La ofertă

Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH, 6th Sense, Clasa A, Multifunctional

Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool ACMT 6332/WH este un aragaz mixt deosebit de performant, ce imbina excelent performantele ridicate ale cuptorului electric, cu economia si rezultatele rapide ale plitei pe gaz. Chiar daca din punct de vedere estetic isi mentine liniile clasice, ofera si cateva imbunatatiri, precum display-ul generos, amplasat in mijlocul panoului de control.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului mixt Whirlpool ACMT 6332/WH este alimentata pe gaz, o resursa problematica adeseori, datorita aprinderii deficitare si a carentelor la capitolul siguranta. Din fericire, aceste neajunsuri au fost rezolvate, in cazul de fata, prin intermediul sistemului de aprindere electrica, prin scanteie si prin echiparea fiecarui arzator cu cate o supapa de siguranta, ce va avea rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in situatia stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri, dezvoltat pe cele 4 arzatoare, este unul excelent, pornind de la 1 kW, pe cel mai mic dintre acestea si urcand pana la 3.3 kW, pe cel mai puternic dintre acestea. Gratarele sunt robuste si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti, insa, au dezavantajul de a fi monobloc, nefavorizand curatarea locala.

Cuptorul aragazului mixt Whirlpool ACMT 6332/WH  este alimentat electric, lucru ce-i confera inca din start o serie de avantaje substantiale, in fata clasicelor cuptoare pe gaz. Vorbim aici despre o coacere uniforma si rapida, un plus de siguranta, o aprindere facila si despre posibilitatea implementarii unei serii de functii moderne, aplicabile exclusiv pe acest gen de cuptoare. Capacitatea cavitatii interioare nu este una foarte generoasa, nedepasind 59l. In orice caz, consideram ca este suficienta pentru operatiunile culinare permise de tehnologia acestui cuptor. Grill-ul este un aliat de nadejde atunci cand doriti sa gatiti corect bucatile mari de carne. Impreuna cu convectia aerului fierbinte, veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul va avea grija ca dumneavoastra sa nu mai uitati mancarea la copt, mai mult decat este cazul. Acesta va opri procesul culinar imediat dupa scurgerea timpului presetat. Sistemul de autocuratare hidrolitic, inmoaie murdaria prin intermediul vaporilor, usurandu-va considerabil munca. Tehnologia Al 6-lea Simt presupune monitorizarea permanenta a conditiilor din interiorul cavitatii si optimizarea automata a tuturor functiilor pentru ca eficienta procesului culinar sa fie maxima.

Comcluzia noastra este ca Whirlpool ACMT 6332/WH reprezinta un aragaz mixt foarte performant, ce imbina perfect avantajele a doua resurse. Eficienta procesului culinar va atinge un nivel foarte bun, gratie numeroaselor functii si sisteme moderne, de care dispune. Pretul, pe care il consideram destul de atractiv, va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice ridicate, specifice clasei A.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Whirlpool ACMT 6332/WH.

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3.3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.9 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Da
Autocuratare: Da
Alimentare cuptor: Electric
Capacitate (l): 59
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Da
Tava: 1
Gratar cuptor: 1

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Protectie copii: Da
Greutate (Kg): 47
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 60
Clasa de energie: A
Altele: Tehnologia Al 6-lea SimtSistem integrat de curatare HidroliticAer fortat

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search