La ofertă

Aragaz Mixt Whirlpool ACWT 5G311/IX, 6th Sense, Gaz, 4 arzatoare, Cuptor electric, Grill, 60 l, 11 functii, Clasa A, 50 cm, Inox

Aragaz Mixt Whirlpool ACWT 5G311/IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool ACWT 5G311/IX este un aragaz mixt ultra-modern, ce ofera performantele excelente ale cuptorului electric si rezultatele rapide ale plitei pe gaz. Acesta aduna si cateva functii/sisteme cu aport net in ridicarea calitatii procesului de gatit. Din punct de vedere estetic, metine liniile clasice, surprinzator fiind doar display-ul pozitionat in stanga panoului de control.

Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Whirlpool ACWT 5G311/IX este alimentata pe gaz, astfel, veti putea beneficia rapid de avantajele flacarii pure. In schimb, aceasta resursa inflamabila are nevoie de doua sisteme suplimentare pentru a fi cu adevarat eficienta. Din fericire, in cazul de fata, plita dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in situatia stingerii accidentale a flacarii. Gratarul este ferm si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. Suprafata din inox are o excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa si ofera o aderenta redusa murdariei. Intervalul de puteri este cuprins intre 1 kW, pe cel mai mic arzator si 3 kW, pe cel mai mare.

Cuptorul aragazului Whirlpool ACWT 5G311/IX este alimentat electric, oferin avantaje substantiale in fata cuptoarelor pe gaz. Asadar, vorbim despre o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, o aprindere facila si despre posibilitatea implementarii catorva sisteme utile. Vorbim aici despre grill, care impreuna cu convectia aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Cu ajutorul acestora, veti obtine preparate fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul va ajuta si el sa evitati situatiile cand uitati prea mult timp alimentele la copt. Acesta va avertizeaza imediat ce timpul presetat a expirat, pentru a opri la timp procesul de gatit. Sistemul de autocuratare hidrolitica presupune umplerea unei tavi cu apa, pornirea cuptorului pe functia de autocuratare, urmand ca apa sa se evapore si sa inmoaie murdaria de pe peretii interiori. Astfel, o veti putea indeparta mult mai usor, cu o laveta umeda.

Concluzia noastra este ca Whirlpool ACWT 5G311/IX reprezinta un aragaz mixt ce imbina perfect principalele avantaje a doua resurse complet diferite. Acesta este capabil sa ofere o experienta culinara excelenta, cu un consum energetic redus (clasa A). Pretul la care se vinde acest aragaz este deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Whirlpool ACWT 5G311/IX. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.9 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Da
Autocuratare: Da
Alimentare cuptor: Electric
Capacitate (l): 60
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Da
Tava: 1
Gratar cuptor: 1

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60
Protectie copii: Da
Greutate (Kg): 42
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 50
Clasa de energie: A
Altele: Sistem integrat de curatare HidroliticAer fortatTehnologia Al 6-lea Simt

Aragaz Mixt Whirlpool ACWT 5G311/IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search