La ofertă

Aragaz mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH, 4 arzatoare, Cuptor electric, Grill, 50 cm

Aragaz mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool ACWT 5G311/WH este unul dintre cele mai interesante aragazuri mixte, in momentul de fata. Avand in vedere ca abia a fost scos pe piata de brand-ul american, acest produs beneficiaza din plin de functii moderne, complet inaccesibile aragazurilor din generatia anterioara. Din punct de vedere estetic, nu putem remarca prea multe, poate doar aparitia interfetei LCD, surprinzatoare pentru aceasta gama, in stanga panoului de comanda.

Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Whirlpool ACWT 5G311/WH functioneaza pe baza unui sistem clasic, fiind alimentata pe gaz. Aceasta resursa inflamabila necesita elemente suplimentare pentru a putea oferi performantele asteptate de la un asemenea produs, in ziua de astazi. Drept pentru care, a fost echipata cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si cate o supapa de siguranta pentru fiecare dintre cele 4 arzatoare, ce vor opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri oferit este relativ ridicat, peste cel al plitelor vitroceramice si variaza intre 1 kW, pe cel mai mic arzator si 3 kW, pe cel mai mare (cu tripla coroana/Wok). Inclusiv la nivelul plitei intalnim pana la 6 functii, elocvente din imaginea de mai jos. Gratarele sunt ferme, ofera stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a putea fi indepartate individual, pentru favorizarea curatarii locale.

Whirlpool ACWT 5G311/WH

Whirlpool ACWT 5G311/WH

Cuptorul aragazului Whirlpool ACWT 5G311/WH ofera performante excelente, intrucat este alimentat electric si pe langa plusul de siguranta, aduce si posibilitatea implementarii functiilor moderne, ce conduc catre o coacere corecta si rapida, indiferent de reteta aleasa. Capacitatea cavitatii interioare atinge pana la 60 l, aceasta fiind considerata o dimensiune medie. Grill-ul si rotisorul, asistate de convectia aerului fierbinte, sunt doua ajutoare de baza atunci cand doriti sa preparati corect, in special, bucati mari de carne. Utilizandu-le, veti obtine alimente rumenite uniforma la exterior si fragede la interior. Timer-ul va garanteaza ca procesul de gatit nu va mai depasi perioada optima, acesta oprindu-se automat, dupa scurgerea timpului presetat. Sistemul de autocuratare Smart Clean utilizeaza aburii rezultati la o temperatura ce nu depaseste 100 de grade Celsius, pentru a indeparta reziduurile fixate in peretii inveliti in titan, material ce ofera o slaba aderenta murdariei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool ACWT 5G311/WH este un aragaz ce ofera rezultate excelente, atat la nivelul plitei, cat si la cel al cuptorului. Luand in considerare toate specificatiile sale si corelandu-le cu pretul la care se vinde, va putem spune ca va fi aproape imposibil sa gasiti o varianta mai rentabila, indiferent ca vorbim de un aragaz sau de alternativa cuptor plus plita.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Whirlpool ACWT 5G311/WH. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Inductie: Nu
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.9 kW
Gratar: Da

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Nu
Alimentare cuptor: Electric
Capacitate (l): 60
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Siguranta cuptor: Da

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: 1
Gratar cuptor: 1

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60 cm
Protectie copii: Nu
Greutate (Kg): 42 kg
Duze pentru GPL: Nu
Latime (cm): 50 cm
Clasa de energie: A

 

Aragaz mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search