La ofertă

Aragaz MYRIA MY1802, 4 zone de gatit, gaz

Aragaz MYRIA MY1802

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

MYRIA MY1802 este un aragaz foarte accesibil, fabricat de un producator roman cu experienta de peste 10 ani in segmentul de electronice si electrocasnice. Brand-ul este in prezent partener AMD, Intel si Google, pe diverse proiecte astfel ca putem discuta de o calitate certificata.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului MYRIA MY1802 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila, care necesita o atentie sporita din partea utilizatorului. Din pacate, nu intalnim un sistem de aprindere electrica, insa, supapele de siguranta impotriva scurgerii de gaz sunt prezente. Gratarele sunt suficient de stabile si ofera stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, faptul ca sunt detasabile individual favorizeaza curatarea suprafetei de lucru, confectionata din email lucios, cu aderenta destul de mica pentru murdarie.

Cuptorul aragazului MYRIA MY1802 este alimentat tot pe gaz si beneficiaza de sistem de siguranta similar celui din cazul plitei. Din pacate, la acest nivel, tehnologiile moderne lipsesc cu desavarsire, lucru cu atat mai neplacut cu cat este bine cunoscut faptul ca nivelul de calitate al coacerii pe gaz este inferior celui oferit de cuptoarele electrice. Asadar, asteptati-va la o coacere mai lenta si uneori neuniforma.

Concluzia noastra este ca desi MYRIA MY1802 reprezinta unul dintre cele mai accesibile aragazuri pe gaz, performantele acestuia sunt aproape complet depasite de tehnologiile actuale. Practic, nu putem identifica niciun motiv pentru care ati putea achizitiona acest produs. La un pret similar, recomandam un aragaz nemtesc,

Aragaz MYRIA MY1802

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search