La ofertă

Aragaz Samus SM 550 APBS, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita + cuptor, Alb

Aragaz Samus SM 550 APBS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Samus SM 550 APBS este un aragaz clasic, produs de brand-ul Electrolux, cel care a preluat fabrica de electrocasnice Samus din Satu Mare cu cativa ani in urma. Acesta isi propune sa asigure nevoile culinare de baza, la un pret foarte accesibil, oferind doar sistemele de baza.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Samus SM 550 APBS dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz. Acestea au dimensiuni diferite, asigurand un interval mediu de puteri. Aprinderea este facilitata de sistemul electric, prin scanteie, acesta fiind comandat de la un buton tert, nefiind incorporat in butonul de reglare a intensitatii flacarii. Siguranta este si ea garantata prin intermediul unor supape electromagnetice, care vor opri instant alimentare, in situatia stingerii accidentale a flacarii. Gratarele emailate sunt suficient de robuste si au o forma care asigura stabilitatea vaselor, in ciuda faptului ca la prima vedere par destul de minimaliste. In plus, acestea se detaseaza individual si favorizeaza curatarea zonala a suprafetei de lucru.

Cuptorul aragazului Samus SM 550 APBS beneficiaza de sisteme de aprindere si siguranta similare celor intalnite in cazul plitei. Acesta are o capacitate medie a cavitatii interioare, nedepasind volumul de 52 l. Chiar daca functiile moderne lipsesc cu desavarsire, intalnim doua sisteme destul de utile in procesul culinar, timer-ul si termostatul. Primul dintre ele va ajuta sa presetati durata procesului de gatit pentru a evita coacerea excesiva a alimentelor iar cel de al doilea va ajuta sa aveti un control mai bun asupra temperaturii. Usa cuptorului are un geam dublu stratificat pentru a izola mai bine temperatura la interior si pentru a mentine partea exterioara o temperatura destul de mica pentru evitarea accidentelor.

Concluzia noastra este ca Samus SM 550 APBS reprezinta una dintre cele mai accesibile solutii pentru nevoile dumneavoastra culinare. Acest aragaz este echipat cu minimul necesar, nebeneficiind de sisteme sofisticate, lucru evident si in pretul de vanzare. In plus, este echipat cu duze GPL, putand fi folosit si in zonele fara acces la reteaua curenta de gaz.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Samus SM 550 APBS. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Nu
Inductie: Nu
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Gratar: Email

 

CUPTOR

Grill: Nu
Rotisor: Nu
Capacitate (l): 52
Timer: Da
Convectie aer fierbinte: Nu
Termostat: Da

 

ACCESORII

Capac: Metal
Tava: Da
Gratar cuptor: Da
Sertar inferior pentru vase: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 54
Protectie copii: Nu
Duze pentru GPL: Da
Altele: Geam dublu la cuptor

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Samus SM 550 APBS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search