La ofertă

Aragaz Star-Light FCF50GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox

Aragaz Star-Light FCF50GRTS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Star-Light FCF50GRTS este un aragaz clasic, ce propune un excelent raport calitate/pret. Acesta ofera cateva sisteme performante inexistente la majoritatea produselor competitoare, pe segmentul economic. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Star-Light FCF50GRTS este alimentata pe gaz, drept pentru care necesita doua sisteme suplimentare, care sa-i anihileze principalele neajunsuri. In primul rand, este echipata cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, pentru un plus de ergonomie. Mai important, dispune de supape de siguranta, pentru fiecare arzator, ce au rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri este unul relativ mediu, incadrandu-se intre 0.9 kW, pe cel mai mic arzator si 2.5 kW, pe cel mai puternic dintre acestea. Suprafata din inox a plitei ofera o rezistenta foarte buna la conditiile dure la care este supusa iar gratarele din fonta dau stabilitate vaselor in care gatiti.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF50GRTS este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta similare celor din cazul plitei. In plus, la acest nivel intalnim si alte elemente interesante. In primul rand, este echipat cu grill si rotisor, doi aliati de nadejde atunci cand doriti sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Gratie lor, veti putea sa obtineti alimente fragede la interior si invelite in crusta crocanta la exterior. Timer-ul nu va mai da voie sa uitati mancarea la copt mai mult decat este cazul. Acesta va va avertiza imediat ce timpul presetat programului de gatit, se va scurge.

Concluzia noastra este ca Star-Light FCF50GRTS reprezinta un avantaj clasic, ce ofera cateva imbunatatiri capabile sa il propulseze in fata principalilor competitori, pe acest segment de pret. Investitia in acest produs este una deosebit de atractiva.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Star-Light FCF50GRTS. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.5 kW
Putere arzator mic: 0.9 kW
Putere arzator normal: 1.65 kW
Gratar: Fier

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 56
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: Da
Gratar cuptor: Da

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 55
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 50

 

Aragaz Star-Light FCF50GRTS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search