La ofertă

Aragaz Star-Light FCF58GRTS, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Inox

Aragaz Star-Light FCF58GRTS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Star-Light FCF58GRTS este un aragaz cu sistem de functionare clasic, pe gaz, echipat cu cateva sisteme moderne, ce-i vor ridica performantele semnificativ. Din punct de vedere estetic, putem spune ca pe noi ne-a impresionat, reusind sa se delimiteze de aspectul banal intalnit la majoritatea produselor din aceasta gama.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Star-Light FCF58GRTS dispune de 4 arzatoare, de diverse dimensiuni, alimentate pe gaz. Acestea dezvolta un interval de puteri cuprins intre 0.9 kW si 2 kW, fiind considerat unul standard pentru majoritatea plitelor. In plus, pentru anihilarea minusurilor acestei resurse inflamabile, plita a fost echipata cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele nu par foarte robuste dar ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a fi detasabile individual pentru favorizarea curatarii locale.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF58GRTS este alimentat tot pe gaz si ofera sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. In plus, la acest nivel mai intalnim si alte elemente interesante, precum grill-ul, rotisorul si timer-ul. Primele doua va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne, care deseori sunt greu de preparat. Cu ajutorul celor doua elemente veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul va elimina situatiile cand produsele for vi gatite excesiv din cauza neglijentei dumneavoastra. Acesta va opri procesul culinar, la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat. In plus, veti putea jongla cu sistemele de incalzire inferioara/superioara, in functie de reteta dumneavoastra.

Concluzia noastra este ca Star-Light FCF58GRTS reprezinta un aragaz interesant, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Acesta isi depaseste competitorii, pe acest segment de pret, la majoritatea capitolelor. Consideram ca investitia este una suficient de rentabila. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Star-Light FCF58GRTS. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.5 kW
Putere arzator mic: 0.9 kW
Putere arzator normal: 1.65 kW
Gratar: Fier

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 62
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: Da
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 58 x 58
Latime (cm): 58
Altele: Maner usa cuptor din aluminiuLungimea cablului electric: 1.5 m

Picioare ajustabile

Protectie butoane

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Star-Light FCF58GRTS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search