La ofertă

Aragaz Star-Light FCF60CGRTS, Gaz, 4 arzatoare, Gratar fonta, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

Aragaz Star-Light FCF60CGRTS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Star-Light FCF60CGRTS este un aragaz clasic foarte interesant, atat prin prisma aspectului sa imbunatatit, cat si prin cea a catorva elemente performante, cu real impact in sporirea eficientei procesului culinar. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. Din experienta noastra, oamenii isi varsa mai de graba oful pe astfel de site-uri si mai putin aprecierile, intrucat un client multumit nu mai pierde timpul pentru a lauda un produs deja achizitionat. 

Plita aragazului Star-Light FCF60CGRTS este alimentata pe gaz, o resursa infalambila ale carei neajunsuri trebuiesc anihilate prin intermediul a doua elemente simple, dar deosebit de utile. Din fericire, produsul in cauza dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, intervalul de puteri dezvoltat pe cele 4 ochiuri este unul relativ ridicat, incadrandu-se intre 0.9 kW pe cel mai mic dintre acestea si 2.5 kW, pe cel mai puternic. Gratarele din fonta sunt ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. Suprafata din inox a plitei are o rezistenta foarte buna la conditiile dure la care este supusa iar murdaria adera cu greu pe ea.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60CGRTS este alimentat tot pe gaz si dispune de elemente de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Capacitatea cavitatii interioare este optima, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a tuturor proceselor culinare permise de tehnologia existenta pe acest cuptor. La acest nivel mai intalnim cateva elemente interesante, precum grill-ul si rotisorul. Ambele se vor dovedi niste aliati de nadejde, in special, atunci cand doriti sa gatiti corect bucatile mari de carne. Gratie acestora, veti obtine alimente crocante la exterior, fara a le usca la interior. Timer-ul nu va mai permite sa uitati mancarea la copt mai mult decat este cazul. Acesta va opri procesul de gatit la momentul oportun, imediat dupa ce timpul presetat se va scurge.

Concluzia noastra este ca Star-Light FCF60CGRTS reprezinta un aragaz clasic cu performante excelente, atat la nivelul plitei, cat si la cel al cuptorului. In plus, acesta ofera un aspect vizibil imbunatatit si un pret imbatabil pe acest segment.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Star-Light FCF60CGRTS. 

Vezi manual de utilizare

Aragaz Star-Light FCF60CGRTS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search