La ofertă

Aragaz Zanussi ZCG21211XA, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta Plita si Cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Aragaz Zanussi ZCG21211XA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Zanussi ZCG21211XA, face parte din randul aragazurilor clasice, atat ca functii cat si ca aspect. La capitolul design, producatorul nu a adus niciun element care sa personalizeze acest produs, ideea de baza a conceptului fiind sa se renunte la toate lucrurile care nu ar putea justifica o crestere de pret eficienta. Nici la capitolul functii nu suntem dati pe spate, lucru justificat insa prin pretul propus. Trebuie insa specificat ca o serie de elemente, ce vor creste eficienta si va vor face munca mai usoara, va pot totusi convinge sa cumparati acest produs. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cele mai bune oferte si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Zanussi ZCG21211XA, dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz. Acestea au dimensiuni diverse si dezvolta puteri cuprinse intre 1 si 2.6 kW. De asemenea, beneficiaza de aprindere electrica pentru o mai buna ergonomie si de sigurante speciale pentru a evita incidentele periculoase. Aceste sigurante opresc instant alimentarea cu gaz in situatia stingerii accidentale a flacarii. Gratarul este impartit in doua piese ferme, pentru a facilita curatarea plitei.

Cuptorul aragazului Zanussi ZCG21211XA, are o capacitate acceptabila, de 53 l, suficienta pentru orice operatiune culinara nepretentioasa. Este echipat, de asemenea, cu siguranta in cazul stingerii accidentale a flacarii similara celei prezente in cazul plitei. Doua elemente interesante si foarte eficient, de care dispune, le reprezinta grill-ul si rotisorul. Acestea ofera rezultate apreciabile in cazul in care doriti sa gatiti, in special, produse din carne. Le vor pastra fragede la interior, invelindu-le intr-o crusta crocanta la exterior.

Concluzia noastra este ca aragazul Zanussi ZCG21211XA, poate reprezenta o solutie economica pentru nevoile dumneavoastra culinare. Acesta isi va dovedi eficacitatea pe termen lung in situatia in care pretentiile vor fi moderate. Trebuie sa va amintim ca pretul practicat este in concordanta cu specificatiile produsului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG21211XA. 

Aragaz Zanussi ZCG21211XA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search