La ofertă

Aragaz Arctic AGM5500F, Gaz, 4 Arzatoare, Safety Plus, Arzatoare cu eficienta ridicata, 50 cm, Alb

Aragaz Arctic AGM5500F

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

 

Arctic AGM5500F este unul dintre cele mai accesibile aragazuri pe gaz, propunand o functionalitate simpla dar eficienta si un aspect clasic. Chiar daca nu este echipat cu sisteme sofisticate de gatit, acesta este capabil sa duca la bun sfarsit orice proces culinar.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aragazul Arctic AGM5500F este alimentat pe gaz, cea mai economica resursa pentru aceste masinarii de gatit dar care aduce si doua dezavantaje, aprinderea deficitara si carentele in siguranta. Din fericire, siguranta este garantata de sistemul special cu supape, ce are drept scop oprirea instanta a alimentarii in situatia stingerii accidentale a flacarii. Din pacate, aragazul nu este echipat si cu sistemul de aprindere prin scanteie, astfel ca pentru acest lucru veti avea nevoie de un aprizator adiacent cu scanteie, bricheta sau chibrit. Cele 4 arzatoare au dimensiuni diverse si acopera un interval relativ larg de puteri. Gratarele sunt robuste si ofera stabilitate excelenta, in special, vaselor de dimensiuni mari. In plus, detasarea individuala a acestora favorizeaza curatarea locala a suprafetei de gatit. Cuptorul nu beneficiaza de nicio functie particulara, neavand astfel performante foarte ridicate.

Concluzia noastra este ca Arctic AGM5500F reprezinta un aragaz destinat persoanelor cu buget foarte redus, pentru a se achita de sarcinile culinare obisnuite. Acesta nu dispune de niciun sistem de gatit modern, calitatea procesului culinar fiind una decenta. Aspectul sau este unul clasic, chiar daca prezinta cateva imbunatatiri.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Arctic AGM5500F. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Gratar: Da

 

CUPTOR

Alimentare cuptor: Gaz

 

ACCESORII

Capac: Metalic
Tava: Da
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 50
Greutate (Kg): 32
Latime (cm): 50

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Arctic AGM5500F

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search