La ofertă

Aragaz LDK 5060 A Black, 4 Arzatoare, Capac metalic, Siguranta, Aprindere electrica, 50×60 cm, 3 Ani garantie, Negru, Preinstalare duze NG/LPG

Aragaz LDK 5060 A Black

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

 

LDK 5060 A Black este un aragaz clasic cu aspect modernizat. Acesta nu dispune de functii sofisticate dar cele pe care le ofera sunt suficiente pentru a putea garanta un proces culinar de calitate. Dimensiunile sale reduse il fac sa-si gaseasca loc rapid chiar si in spatiile stramte iar pretul la care se vinde il fac atractiv pentru toate categoriile sociale.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului LDK 5060 A Black dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz. Acestea acopera un interval relativ larg de puteri, cu maximul de 2.6 kW, pe cel mai mare dintre acestea. Avand in vedere ca discutam despre o resursa inflamabila, in general discutam despre o aprindere deficitara si despre o carenta in siguranta. Din fericire, ambele neajunsuri au fost combatute prin instalarea sistemului de aprindere electrica, prin scanteie si prin intermediul supapelor de siguranta ce insotesc fiecare arzator in scopul opririi instante a alimentarii, atunci cand flacara se stinge accidental. Gratarele sunt foarte robuste si ofera stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, faptul ca acestea se detaseaza individual favorizeaza curatarea locala a suprafetei de gatit.

Cuptorul aragazului LDK 5060 A Black este alimentat tot pe gaz si ofera sisteme de siguranta si aprindere similare celor intalnite in cazul plitei. Din pacate, acest tip de cuptor nu poate egala performantele celui electric, coacerea fiind mai lenta si uneori neuniforma. Sistemele performante de gatit lipsesc din randul majoritatii cuptoarelor pe gaz. Capacitatea cavitatii interioare are doar 51 l, minimul necesar pentru un proces culinar decent.

Concluzia noastra este ca LDK 5060 A Black reprezinta un aragaz cu aspect modern dar cu functionalitate clasica. Acesta nu garanteaza performante prea ridicate mai ales la nivelul cuptorului acolo unde nu intalnim nicio functie de mare utilitate. In schimb, este un aragaz economic, capabil sa functioneze si pe duze NG/LPG astfel ca se poate dovedi ideal pentru persoanele cu buget redus, loacalizate in zone fara acces la reteaua curenta de gaz.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul LDK 5060 A Black. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Inductie: Nu
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.6 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.5 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Nu
Rotisor: Nu
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 51
Convectie aer fierbinte: Nu
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Metalic
Tava: 1 tava emailata
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Negru
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 50 x 60
Protectie copii: Nu
Greutate (Kg): 34
Duze pentru GPL: Da
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 50
Altele: Curatare Eco Email

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz LDK 5060 A Black

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search