La ofertă

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E, Inductie, 4 zone de gatit, Control Touch, Timer, PowerBoost

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Review

Bosch PUE611FB1E este o plita incorporabila foarte performanta, ingloband tehnologii moderne de functionare si materiale de cea mai buna calitate. Fiabilitatea brand-ului nemtesc este renumita, astfel ca veti avea sansa de amortizare in timp a investitiei, chiar daca pretul nu este unul foarte accesibil. Aspectul este deosebit de rafinat, caracteristica generala a plitelor pe inductie.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E este alimentata electric si functioneaza pe baza celui mai performant sistem de incalzire, anume cel pe inductie. Plitele pe inductie sunt capabile sa detecteze forma si dimensiunea vaselor de gatit, incalzind doar suprafata aferenta. In plus, transferul de energie se face direct catre continutul vasului, eliminand etapa intermediara de incalzire a acestuia, astfel ca timpul de fierbere se scurteaza la aproape o treime fata de cel intalnit la sistemul vitroceramic. Economiile energetice sunt si ele un alt avantaj al acestui gen de plite.

Plita pe inductie Bosch PUE611FB1E beneficiaza si de o functie de gatire intensa (Power Boost) oferindu-i procesului culinar mai multa putere. Controlul acestei plite este unul foarte facil, gratie panoului de tip senzitiv. In plus, veti avea la dispozitie alte doua functii interesante QuickStart si ReStart. Prima dintre ele detecteaza prezenta vasului pe suprafata de gatit si porneste instant procesul de incalzire iar cea de a doua reface ultimele setari la repornirea plitei.

Concluzia noastra este ca Bosch PUE611FB1E reprezinta una dintre cele mai sofisticate plite incorporabile, oferind o experienta culinara nemaiintalnita. Aceasta este capabila sa atinga foarte rapid punctul de fierbere, consumand foarte putine resurse. In plus, ofera un aspect foarte rafinat si este foarte usor de curatat chiar daca la prima vedere sticla pare un material pretentios. Pretul nu este unul tocmai atractiv, insa, fiabilitatea sporita si eficienta energetica va vor oferi sansa de a-l amortiza in timp.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PUE611FB1E.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Vitroceramica: Da
Inductie: Da
Siguranta: Da
Trepte putere: 17

 

FUNCTII

Taste touch: Da
Timer: Da

 

DATE TEHNICE

Material: Sticla ceramica
Dimensiuni (IxLxA) cm: 5.1 x 59.2 x 52.2
Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search