La ofertă

Studio Casa B 857, Aragaz Negru Antracit Rustic

Studio Casa B 857

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Studio Casa B 857 este un aragaz ce imbina perfect design-ul rustic cu performantele de ultima generatie, lucru specific renumitului brand italian. Manerele si butoanele cu aspect antic, de culoare auriu patinat impreuna cu carcasa negru antracit ii confera acestei masinarii de gatit un aer aparte, putand deveni foarte usor piesa de rezistenta a bucatariei dumneavoastra. Daca pentru partea estetica poza vorbeste de la sine, noi vom incerca sa evidentiem punctele forte dar si pe cele slabe cu privire la cea tehnica.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Studio Casa B 857 dispune de 5 arzatoare alimentate pe gaz, dintre care unul Wok. Acest timp de arzator, datorita coroanei triple, are o putere de pana la 3 ori mai mare decat unul clasic. Ei bine, aceasta plita va pune la dispozitie puteri cuprinse intre 1 si 3,4 kW. Avand in vedere ca functioneaza pe baza unei resurse inflamabile, s-a luat decizia echiparii cu supape speciale de siguranta ce vor opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii. Aprinderea se realizeaza si ea electric pentru a facilita inceperea rapida a procesului de gatit. Studio Casa B 857 propune o plita de dimensiuni apreciabile, cu gratare ferme, ce ofera stabilitate vaselor in care gatiti.

Cuptorul aragzului Studio Casa B 857 functioneaza tot pe gaz si dispune de sisteme de siguranta si aprindere similare celor din cazul plitei. Capacitatea neta a acestuia este impresionanta, nu mai putin de 73 l. In plus, acesta mai propune cateva functii si elemente performante. In primul rand, grill-ul electric este ceva foarte rar intalnit la cuptoarele pe gaz. Acesta este ideal cand doriti sa gatiti bucati mari de carne fara a le usca la interior, invelindu-le, insa, intr-o crusta crocanta la exterior. Rotisorul, datorita miscarii circulare in jurul axei, va rumeni uniform alimentele, mentinandu-le fragede la interior. Cuptorul Studio Casa B 857 este echipat si cu termostat pentru ca dumneavoastra sa stiti cat mai concret la ce temperatura gatiti. Timer-ul va ofera timp in plus, timp pe care ar fi trebuit sa-l irositi urmarind procesul de gatit. Acesta va va atentiona cand preparatele sunt gata, numai bune pentru a fi servite. Incalzirea inferioara si ce superioara sunt doua functii cu care veti putea jongla raportandu-va la retetele dumneavoastra. Daca doriti produse fragede, folositi-o pe cea inferioara; daca le doriti crocante, folositi-o pe cea superioara.

Concluzia noastra este ca Studio Casa B 857 este un aragaz impresionant, in ciuda faptului ca are o functionalitate clasica. Performantele sale au fost crescute la fiecare nivel, inclusiv la cel estetic, care din punctul nostru de vedere este incantator. In plus, acest aragaz rustic este echipat si cu duze metan si GPL pentru a fi folosit inclusiv in zonele fara acces la reteaua curenta de gaz. Pretul este unul corect si reflecta obiectiv caracteristicile acestei masinarii de gatit.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Studio Casa B 857. 

Studio Casa B 857

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search