La ofertă

Super promotie EMAG – vezi cum poti castiga un BMW Z4, in perioada 19-25 mai

Super promotie EMAG - vezi cum poti castiga un BMW Z4

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Super promotie EMAG

Incepand de maine dimineata ia startul o noua super promotie Emag. Motivul acestei sarbatori il reprezinta aniversarea a nu mai putin de 10.000.000 de comenzi.  Ce trebuie sa faci? nimic complicat…Este nevoie doar sa comanzi produsul pe care il urmaresti de ceva timp, in perioada 19-25 Mai, si vei fi inscris automat la tragerea la sorti pentru un BMW Z4. Ei bine, trebuie sa mentionam faptul ca pentru fiecare 100 lei cheltuiti, Emag iti ofera o sansa in plus. Mai exact, sansele tale la extragerea de pe 3 Iunie vor fi direct proportionale cu sutele de lei cheltuite in perioada mai sus mentionata.

Ponturile noastre

1. Daca ai pus ochii pe unul din produsele din oferta, fa tot posibilul sa il cumperi in perioada 19-25 Mai. Nimic nu este garantat dar daca tot esti dispus sa cheltui niste bani, de ce sa nu beneficiezi de aceasta super promotie Emag?

2. Nu te sfatuim sa cumperi produsul, daca pretul la care este vandut in aceasta perioada depaseste valorile preturilor anterioare promotiei. Cheltuirea suplimentara a banilor este o certitudine, castigarea premiului va fi o loterie.

3. Chiar daca sansele tale de castig se vor multiplica pe masura sutelor de lei cheltuite, nu te sfatuim sa arunci cu banii. Te sfatuim sa vanezi una din ofertele Emag. Cu totii stim ca acest site si-a castigat renumele prin reducerile de pret aplicate multor produse, chiar si in afara campaniilor.

Asadar, noi iti indicam reducerile maxime la produsele descrise de site-ul nostru. Pe durata intregii perioade, in care se va desfasura aceasta super promotie Emag, vei beneficia de urmatoarele discount-uri maxime:

  • Aragazuri 

    Asadar, review-rile obiective le gasiti la noi, preturile bune le ofera ei, nu ramane decat sa va uram spor la cumparaturi si mult noroc marea extragere de pe 3 Iunie.

Super promotie EMAG - vezi cum poti castiga un BMW Z4

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search