La ofertă

Whirlpool

DESPRE WHIRLPOOL

Whirlpool Corporation reprezinta cel mai mare producator global de electrocasnice. Cifrele care definesc succesul Whirlpool sunt exorbitante: vanzari anuale de peste 19 miliarde de dolari, 69 000 de angajati si 59 de centre de fabricare si cercetare, in intreaga lume. Produsele acestui brand sunt vandute in 130 de tari. Compania este prezenta si in Romania, unde deruleaza afaceri de 60 milioane Euro si are o cota pe piata de electrocasnice de aproximativ 15%

RENUME SI ADMIRATIE

Revista Fortune a votat brandul Whirlpool in topul celor mai admirate companii din intreaga lume. Forbes si Reputation Institute l-au inclus in top 25 cele mai reputabile brand-uri americane. Succesul se datoreaza celor peste 100 de ani de experienta.   Whirlpool a lansat proiectul Green Kitchen. GREENKITCHENTM 2.0 este primul pas al aparatelor electrocasnice verzi, ca parte a unui sistem. Este un sistem avansat de bucatarie in care apa si caldura risipite sunt re-utilizate de la un aparat la un altul. Moto-ul actual, international, este „Where moments matter”.

PRODUSE WHIRLPOOL – REVIEW SI PRET

Impartaseste si tu parerea cu noi si cu altii despre produsele Whirlpool. Noi incercam sa te ajutam sa-ti faci o idee cat mai reala despre brand si sa te indrumam catre cele mai avantajoase preturi. Poti verifica una din cele 3 categorii abordate de site-ul nostru:

 

Search