La ofertă

Cuptor incorporabil Arctic AROIG21102, Gaz, 66 l, Grill, Clasa A, Inox

Cuptor incorporabil Arctic AROIG21102

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic AROIG21102 este un cuptor incorporabil de clasa medie, foarte economic la capitolul energetic. Din punct de vedere al performantelor, acesta atinge un nivel minim necesar pentru un proces culinar eficient. Partea estetica mentine liniile clasice, fara a oferi elemente prin care sa se evidentieze. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 este alimentat pe gaz, drept pentru care nu putem vorbi de performante la fel de ridicate precum in cazul cuptoarelor electrice. Asadar, coacerea va fi putin mai lenta, aprinderea mai greoaie iar siguranta va ramane inca un punct sensibil, chiar daca tehnologia a avansat considerabil. Capacitatea cavitatii interioare este una ridicata, atingand un volum de 66 l. Acest lucru favorizeaza gatirea bucatilor mari de carne, mai ales ca acest cuptor este echipat si cu grill, aliatul perfect pe acest segment. Cu ajutorul lui, veti putea obtine alimente crocante la exterior, fara a le usca la interior. Timer-ul va ajuta sa eliminati situatiile cand preparatele sunt coapte excesiv, datorita neglijentei dumneavoastra. Acesta va opri procesul culinar la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat. Termostatul va ajuta sa aveti un control mai bun asupra temperaturii, reusind sa o mentina constanta. Eficienta energetica este maxima, incadrandu-se in standardele exigente ale clasei A. In plus, costul acestei resurse este inferior celui al electricitatii.

Concluzia noastra este ca Arctic AROIG21102 reprezinta un cuptor incorporabil, in primul rand, economic din punct de vedere al consumului. La capitolul performante culinare nu reuseste sa atinga nivelul cuptoarelor electrice. Pretul la care se vinde in acest moment este unul mediu, destul de accesibil pentru majoritatea clientilor dar destul de ridicat avand in vedere functiile de care dispune.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102. 

Daca acest produs nu v-a convins, gasiti aici cea mai variata gama de cuptoare, mare parte dintre ele analizate de site-ul nostru -> 

Cuptor incorporabil Arctic AROIG21102

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search