La ofertă

Cuptor incorporabil Beko BIR14400GGCS, Electric, 72 l, Multifunctional, Autocuratare catalitica, Clasa A, Gri Benita

Cuptor incorporabil Beko BIR14400GGCS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Review

Beko BIR14400GGCS este un cuptor incorporabil cu aspect ultra-modern, ce inglobeaza tehnologie avansata pentru a putea face fata oricaror provocari culinare, indiferent de complexitatea acestora. In plus, este foarte eficient din punct de vedere energetic si se comercializeaza la un pret destul de atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Beko BIR14400GGCS este alimentat electric, drept pentru care porneste inca din start cu cateva avantaje substantiale in fata clasicelor cuptoare pe gaz. Vorbim asadar, despre o coacere rapida si uniforma, o aprindere simplificata dar si despre un plus de siguranta. De asemenea, un alt avantaj major al acestei resurse non-inflamabile este posibilitatea implementarii unor functii moderne, pe care le vom detalia in paragraful urmator. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, atingand un volum de 72 l iar eficienta energetica specifica clasei A este una de top pentru acest segment de electrocasnice. Usa este echipata cu balamale de tip soft-close care nu permit trantirea, inchiderea fiind amortizata.

Cuptorul electric Beko BIR14400GGCS inglobeaza o serie de functii si sisteme de gatit capabile sa acopere orice nevoie culinara. Incepand de la cele mai simple, intalnim grill-ul si timer-ul. Primul, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa preparati corect bucatile mari de carne, carora le va conferi acea crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Cel de al doilea va ajuta sa presetati durata procesului culinar, evitand astfel coacerile excesive, datorate neatentiei. Booster este o functie de preincalzire rapida care atinge temperatura setata intr-un timp cu 35% mai mic. 3D Cooking sau gatirea tridimensionala va permite sa preparati nu mai putin de 3 feluri de mancare, simultan, fara ca aromele sau mirosurile acestora sa fie amestecate. Acest lucru este posibil gratie unei circulatii optime a fluxurilor de aer in cavitatea interioara. Tehnologia Surf este patentata de Beko si are rolul de a asigura o temperatura constanta pe fiecare nivel, distribuind aerul cald prin peretii cavitatii interioare. Functia de autocuratare catalitica  transforma reziduurile in cenusa si le absoarbe in peretii laterali, captusiti cu panouri catalitice, eliminand necesitatea utilizarii materialelor abrazive sau a substantelor toxice.

Concluzia noastra este ca Beko BIR14400GGCS reperezinta un cuptor electric comercializat la un excelent raport calitate/pret. Vorbim despre un cuptor multifunctional, cu performante superioare competitorilor din acest segment de pret, care, pe deasupra, este si foarte eficient din punct de vedere energetic. Nici aspectul nu lasa de dorit, fiind unul contemporan si rafinat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptorul incorporabil Beko BIR14400GGCS. 

Beko BIR14400GGCS

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 72
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Touch Control
Tip afisaj: LED
Timer: Da
Grill: Da
Numar functii: 12
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Da
Iluminare interioara: Da
Blocare acces copii: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Functie decongelare: Da
Grill cu convectie aer: Da
Incalzire inferioara: Da
Treapta pentru Pizza: Da
Alte functii: Tehnologie gatire SURF

 

ACCESORII

Gratar combi: Da
Tava coacere: Da
Alte accesorii: Gratar Tava gatit – emailata standard

 

DATE TEHNICE

Alimentare (V/Hz): 220 – 240 / 50 – 60
Greutate (Kg): 39.3
Material usa: Sticla
Culoare: Gri Benita

Cuptor incorporabil Beko BIR14400GGCS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search