La ofertă

Cuptor incorporabil Indesit IFW 4841 JC BL, Electric, Multifunctional, Autocuratare cataliza, 8 functii, 71 l, Clasa A+, Negru

Cuptor incorporabil Indesit IFW 4841 JC BL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Review

Indesit IFW 4841 JC BL este un cuptor incorporabil multifunctional, ce inglobeaza functii complexe pentru a putea oferi un proces culinar de cea mai buna calitate. Acesta ofera un aspect clasic, cu un panou de control digital si un display LED generos ce ofera informatii succinte cu privire la parametrii procesului de gatit.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Indesit IFW 4841 JC BL este alimentat electric, drept pentru care ofera performante culinare net superioare clasicelor cuptoare pe gaz. Acesta are o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, o aprindere facila si ofera posibilitatea implementarii functiilor moderne. In plus, are o eficienta energetica extraordinara, bifand clasa A+, foarte greu accesibila majoritatii cuptoarelor electrice. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, ajungand la nu mai putin de 71 l, arhisuficienti oricarui proces de gatit. Este posibila inclusiv gatirea tridimensionala, pe 3 niveluri, a 3 preparate diferite, fara a le amesteca mirosurile sau aromele. La acest lucru contribuie si circulatia optimizata a fluxurilor de aer. Tehnologia Click and Clean va permite indepartarea rapida a sticlei de pe usa cuptorului pentru a facilita curatarea.

Cuptorul electric Indesit IFW 4841 JC BL este echipat atat cu functii clasice, cat si cu sisteme complexe de gatit. In primul rand, dispune de grill si timer, doua elemente simple dar deosebit de utile. Primul dintre ele, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, pe care le pastreaza fragede la interior, in timp ce le confera acea crusta crocanta la exterior. Cel de-al doilea va ajuta sa presetati durata procesului culinar pentru a evita coacerile excesive, datorate neglijentei. Functia Pizza asigura un flux ideal de caldura la interiorul cuptorului pentru rezultate excelente in randul blaturilor si aluaturilor. Functia de coacere produse congelate va permite gatirea alimentelor scoase direct din congelator, eliminand necesitatea decongelarii. Functia Turn & Cook ofera peste 80 de retete presetate, cu timp de gatire de maxim 1 ora. Astfel, nu va mai trebui sa ajustati fiecare paramteru in parte, ci doar sa selectati tipul retetei.

Concluzia noastra este ca Indesit IFW 4841 JC BL reprezinta unul dintre cele mai interesante cuptoare electrice de pe piata actuala, nu doar prin prisma performantelor culinare, ci si prin prisma pretului foarte atractiv. In plus, faptul ca beneficiaza de o eficienta energetica de top va ajuta sa amortizati in timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptorul incorporabil Indesit IFW 4841 JC BL. 

Indesit IFW 4841 JC BL

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 71
Clasa de eficienta energetica: A+
Control cuptor: Digital
Tip afisaj: LED
Timer: Da
Grill: Da
Numar functii: 8
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Da
Iluminare interioara: Da
Functie decongelare: Da
Treapta pentru Pizza: Da
Alte functii: Coacere conventionala

Maxi Cooking

Turbo grill

Aer fortat

Ventilator turbo

 

ACCESORII

Gratar combi: Da
Tava coacere: 2

 

DATE TEHNICE

Putere Grill (kw): 1.8
Greutate (Kg): 27.1
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 55.1
Culoare: Negru
Cuptor incorporabil Indesit IFW 4841 JC BL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search