La ofertă

Cuptor incorporabil Beko BIM22300XC, Electric, Multifunctional, 71 l, 8 Functii, Clasa A, Autocuratare catalitica, Inox

Cuptor incorporabil Beko BIM22300XC

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko BIM22300XC este un cuptor incorporabil de clasa medie, ce dispune de toate caracteristicile necesare pentru asigurarea unui proces culinar eficient. Din punct de vedere estetic, ofera un design ce oscileaza intre clasic si minimalist, fara elemente care sa-i confera statutul de piesa de rezistenta, in bucataria dumneavoastra. Noi vom incerca, in cele ce urmeaza, sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC este alimentat electric, drept pentru care porneste inca din start cu cateva atuuri in fata clasicelor cuptoare pe gaz. Ne referim aici la un plus de siguranta, o aprindere facila, o coacere mai rapida si uniforma sau la posibilitatea implementarii catorva functii, ce pot aparea exclusiv pe aceasta resursa. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, atingand pana la 71 l. Eficienta energetica atinge si ea un nivel foarte bun, incadrandu-se in standardele exigente ale clasei A.

Cuptorul electric Beko BIM22300XC dispune de cateva functii, unele comune, altele mai sofisticate. In primul rand, este dotat cu timer, fapt ce va elimina situatiile in care alimentele dumneavoastra sunt coapte excesiv, datorita neglijentei. Acest element va opri procesul de gatit imediat dupa scurgerea timpului presetat. Grill-ul, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va facilita gatirea bucatilor mari de carne. Cu ajutorul lor, veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Functia de gatire 3D va ofera posibilitatea sa preparati simultan pana la 3 feluri de mancare diferite, fara a le amesteca mirosurile sau aromele. Acest lucru este posibil gratie optimizarii fluxurilor de aer cald, la interiorul cuptorului. Functia de blocare acces copii va ingradi posibilitatea ca micutii dumneavoastra sa porneasca in joaca vreuna dintre functiile cuptorului. Sistemul de autocuratare catalitica va usureaza semnificativ responsabilitatea curatarii. Acest sistem consta in niste panouri catalitice, amplasate pe peretii laterali ai cuptorului, ce absorb reziduurile din timpul coacerii, transformandu-le in cenusa la temperaturi foarte mari.

Concluzia noastra este ca Beko BIM22300XC reprezinta un cuptor interesant, in special, prin prisma raportului calitate/pret. Acesta ofera niste avantaje destul de rar intalnite la principalii competitori. De asemenea, faptul ca este eficient energetic, va ofera posibilitatea sa amortizati in timp investitia.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 71
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj: LED
Timer: Da
Numar functii: 8
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Catalitica
Iluminare interioara: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Functie decongelare: Da
Grill cu convectie aer: Da
Incalzire inferioara: Da
Blocare acces copii: Da
Alte functii: Ventilator gatire Gatire 3D Incalzire ventilata

 

ACCESORII

Tava coacere: 1 x tava pentru copt 1 x tava adanca
Alte accesorii: 5 x rafturi laterale

 

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h): 0.88
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.4 x 56.7
Inox: Da
Culoare: Inox

MANUAL DE UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Cuptor incorporabil Beko BIM22300XC

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search