La ofertă

Cuptor incorporabil Beko OIM 25501X, Electric, 65 l, 12 Functii, Clasa A, Grill, Inox

Cuptor incorporabil Beko OIM 25501X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko OIM 25501X este un cuptor incorporabil sofistical, echipat cu tehnologie moderna, capabila sa aduca un plus de eficienta procesului culinar, mentinand, in acelasi timp, consumul energetic la un nivel redus. Aspectul este unul futurist, in ton cu specificatiile functionale ale produsului.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Prin modeulul  Beko OIM 25501X, brand-ul turcesc ne demonstreaza ca nu glumeste atunci cand vine vorba de tehnologie si design ultra-modern. Modelul mai jos prezentat este unul de top in domeniu, oferind un raport calitate-pret excelent. Incepem scurta descriere prin functia de gatit multidimensional. Aceasta functie permite coacerea a pana la 3 meniuri, in tavi diferite, fara a amesteca insa aromele. Un alt atu il reprezinta functia Booster, responsabila cu reducerea de pana la 35% a timpului necesar atingerii temperaturii dorite. Acest lucru se datoreaza activarii tuturor elementelor de incalzire, simultan. Peretele din spate este de fapt un panou catalitic ce absoarbe si filtreaza grasimea si vaporii rezultati in urma coacerii, facilitand astfel curatarea interna. Usa este alcatuita integral din sticla si se curata foarte simplu cu ajutorul unei lavete. La nevoie, geamul interior se poate indeparta cu un dispozitiv special, pentru o curatare mai serioasa.

Concluzia noastra este ca Beko OIM 25501X este un cuptor cu o inteligenta peste medie. Acestui lucru se adauga si avantajul pretului dar si fiabilitatea brand-ului. Alegand acest produs, veti fi convins rapid de rentabilitatea investitiei.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

 Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptoarele incorporabile Beko OIM 25501X.

Cuptor incorporabil Beko OIM 25501X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search