La ofertă

Cuptor incorporabil Candy FPE 609A/6X, Electric, 8 functii, Touch Control, Timer, Clasa A+, Inox antiamprenta

Cuptor incorporabil Candy FPE 609A/6X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Candy FPE 609A/6X este unul dintre cele mai interesante cuptoare electrice, din punct de vedere al raportului calitate pret si al eficientei energetice. Acesta se claseaza putin peste media gamei la capitolul functii inteligente, neputand spune acelasi lucru despre partea estetica, pe care o consideram suficient de clasica. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Candy FPE 609A/6X este alimentat electric, drept pentru care porneste din start cu cateva avantaje in fata oricarui cuptor clasic, pe gaz: coacerea uniforma si rapida, siguranta, aprinderea facila si posibilitatea implementarii catorva sisteme moderne, ce functioneaza exclusiv pe aceasta resursa. Capacitatea cavitatii interioare este una medie, ajungand pana la volumul de 65 l. Eficienta energetica a acestui cuptor bate aproape orice performanta in domeniu, fiind foarte rari competitorii care reusesc sa se incadreze in clasa A+. Carcasa este confectionata din inox antiamprenta pentru ca petele de grasime sa nu mai iasa in evidenta.

Cuptorul electric Candy FPE 609A/6X ofera nu mai putin de 8 functii, unele larg intalnite, altele mai putin. In plus, este echipat cu grill si timer, doua elemente ce nu mai pot lipsi niciunui cuptor care se respecta. Primul, disponibil in doua dimensiuni, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, invelindu-le in crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Cel de al doilea va ajuta programati modurile de gatit pe intervale presetate de timp, eliminand momentele cand alimentele sunt coapte excesiv, din cauza neglijentei dumneavoastra. Dintre functii ar mai fi de amintit treapta pentru Pizza, ideala pentru obtinerea blaturilor crocante. Restul sunt foarte larg intalnite si numele lor este suficient de sugestiv pentru a mai fi detaliate in acest review.

Concluzia noastra este ca Candy FPE 609A/6X reprezinta un cuptor incorporabil surprinzator de performant, avand in vedere ca pretul la care se vinde este atat de accesibil. Eficienta energetica ridicata va ajuta sa amortizati in timp investitia. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Candy FPE 609A/6X. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 65
Clasa de eficienta energetica: A+
Control cuptor: Electronic
Tip afisaj: LCD
Timer: Da
Numar functii: 8
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Functie decongelare: Da
Grill cu suprafata mare: Da
Grill cu suprafata mica: Da
Incalzire inferioara: Da
Treapta pentru Pizza: Da
Alte functii: Turbo grill

 

ACCESORII

Tava coacere: 1

 

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h): 0.9
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 53
Lungime cordon alimentare: 1.1 m
Material usa: Sticla/Inox
Inox: Da
Culoare: Inox

 

MANUAL DE UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Cuptor incorporabil Candy FPE 609A/6X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search