La ofertă

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64030030, Electric, 8 Functii, Clasa A-20%, Inox

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64030030

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BOEI64030030 este un cuptor incorporabil de clasa medie, ce nu exceleaza la capitolul tehnologie dar nici nu dezamageste. Din punct de vedere estetic nu atrage foarte mult atentia, mentinand o nota discreta. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptoarul incorporabil Hansa BOEI64030030 reprezinta una dintre cele mai economice solutii la nevoile dumneavoastra culinare.  Modelul prezentat, dispune de 8 functii (decongelare, convectie aer fierbinte, incalzire superioasa si inferioara, s.a.), ceea ce putem considera rezonabil pentru o familie nu prea mofturoasa si care are un buget restrans. Alimentarea electrica are avantajul de a nu va face dependenti de sursa de gaz  si confera un plus de siguranta. Coacerea va fi mai rapida si uniforma iar aprinderea mai facila. In plus, cuptorul Hansa BOEI64030030 are timer, grill si ventilator, acoperind astfel necesarul instrumentelor in vederea prepararii unor retete cat mai diversificate. Afisajul LED, butoanele cu Push-up, precum si culoarea argintie (inox) confera acestui cuptor un aspect destul de modern. 

Concluzia noastra este ca Hansa BOEI64030030 reprezinta un cuptor incorporabil, ce ofera un numar suficient de mare de functii, daca il raportam la pretul propus. Brand-ul nemtesc isi intareste astfel intentiile de a deveni lider in Romania pe piata de electrocasnice.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

 Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptoarele incorporabile Hansa BOEI64030030. 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64030030

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search