La ofertă

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64190055, Electric, Grill, Clasa A-20%, 8 Functii, Alb

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64190055

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BOEW64190055 este un cuptor incorporabil de clasa medie, ce se achita foarte bine de sarcinile culinare obisnuite. Acesta dispune de cateva sisteme performante, capabile sa creasca nivelul de calitate al procesului de gatit, reusind in acelasi timp sa economiseasca resurse. Design-ul este si el unul reusit, capitol al care se evidentiaza clar in fata principalilor competitori.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Renumitul brand nemtesc devine un competitor demn de luat in seama pe piata electrocasnicelor de bucatarie, chiar si cand vorbim de nivelul high-tech. Modelul Hansa BOEW64190055 o demonstreaza pe deplin, si asta la un pret rezonabil fata de ceilalti competitori. Calitatea si echipamentele ultra-moderne, precum si designul acestuia, merita fiecare banut. Controlul se realizeaza electronic, fiind asistat de afisajul LED. Geamul de protectie este alcatuit din 3 straturi fata de majoritatea cuptoarelor incorporabile, care au doar doua, mentinand astfel mult mai bine caldura la interior si racoarea la exterior.

Timer-ul si grill-ul vin in completarea celor 8 functii, dintre care la voi aminti pe cele mai importante. Cea mai interesanta este autocuratarea catalitica. Aceasta atrage grasimea rezultata in timpul gatitului si o arde la temperaturi foarte mari, lasand interiorul impecabil. Sistemul pe convectie inlatura membrana de aer rece din jurul preparatului, prin intermediul unui aer fierbinte, bine ventilat, scurtand astfel timpul de coacere. Cuptorul Hansa BOEW64190055 vine si cu cateva accesorii pe care le veti gasi enumerate mai jos.

Concluzia noastra este ca Hansa BOEW64190055 reprezinta un cuptor solid, a carui fiabilitate va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie. Chiar daca nu are un numar impresionant de functii sofisticate, acesta dispune de minimul necesar pentru ca procesul culinar sa fie unul de calitate. Pretul este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

 Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptoarele incorporabile Hansa BOEW64190055. 

Cuptor incorporabil Hansa BOEW64190055

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search