La ofertă

Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hotpoint este un brand care nu a apucat sa se instaleze foarte bine in casele romanilor si de aceea simtim nevoia sa incepem prezentarea cu o scurta istorie a marcii. Hotpoint face parte din grupul Indesit Company, alaturi de mult mai intalnitul Ariston, ambele detinand o gama larga de aparaturi electrocasnice. Marca Hotpoint este extrem de raspandita in Marea Britanie si este considerata o  alternativa viabila la produsele premium de la Whirlpool si Electrolux. Aparatele Hotpoint sunt renumite pentru ergonomie, inteligenta si siguranta, reusind sa se ridice la cele mai inalte standarde, in ciuda consumului redus de energie.

Cuptorul Hotpoint Luce FK736JCX dispune de 6 functii inteligente, controlate prin interfata Digital Timer Ready to Use. Designul si tehnologia inglobate in acest cuptor confera un aer futurist bucatariei dumneavoastra. Functia Pizza a fost creata pentru ca produsul finit sa se apropie cat mai mult de cel gatit pe traditionalul cuptor cu lemne, si asta in doar 30 de minute. O functie interesanta de care dispune cuptorul Hotpoint Luce FK736JCX, foarte rara la majoritatea cuptoarelor, este cea pentru dulciuri. Aceasta faciliteaza, in special, coacerea aluaturilor, in cruste crocante, fara a le usca la interior.

Grill-ul si rotisorul reprezinta doi prieteni de nadejde atunci cand incercati sa gatiti preparate din carne, in cele mai gustoase retete. Racirea cavitatii interioare a cuptorului Hotpoint Luce FK736JCX se realizeaza foarte rapid, gratie sistemului de ventilatie tangentiala. Curatarea aparatului nu va mai reprezenta o grija pentru dumneavoastra, acest cuptor fiind echipat cu functia inteligenta de autocuratare catalitica. La exterior, materialul din care este confectionat cuptorul Hotpoint Luce FK736JCX, inox antiamprenta, tine murdaria la distata. Alimentarea este electrica, fapt ce il face independent de sursa de gaz. In plus, incadrarea la clasa energetica A, va vor garanta un parteneriat economic cu acest produs.

Scurta prezentare a gamei Luce by Hotpoint:

Concluzia noastra este ca Hotpoint Luce FK736JCX reprezinta un cuptor incorporabil nu foarte sofisticat, care se remarca prin fiabilitate, eficienta energetica si un pret atractiv. In plus, acesta beneficiaza de cateva sisteme performante care il propulseaza in fata competitorilor.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptoarele incorporabile Hotpoint Luce FK736JCX. 

Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search