La ofertă

Cuptor incorporabil Samsung BF1C4T043, 65 L, Clasa A, Display, Grill, Timer, Dubla Convectie, Inox

Cuptor incorporabil Samsung BF1C4T043

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Samsung BF1C4T043 este un cuptor incorporabil ce dispune de functii interesante si design ultra-modern. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai mic pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Samsung BF1C4T043, in ciuda faptului ca functioneaza full electric, are un consum energetic redus, incadrandu-se in clasa A (cea mai eficienta la ora actuala). Capacitatea este una generoasa, 65 l, suficienta oricarei operatiuni culinare, indiferent de complexitatea acesteia sau de numarul persoanelor pentru care gatiti. Cele 6 functii,  de care beneficiaza, se controleaza foarte usor, electronic, afisajul de tip LED fiind un real ajutor.

Timer-ul si grill-ul le vom trece, mai de graba, la optiunile esentiale si nelipsite in ziua de azi. Ventilatorul va sustine functia de dubla convectie, care va conduce la rezultate remarcabile, in special in privinta preparatelor din carne, care vor fi gatite uniform, fara a se usca la interior. Curatenia va fi o grija in minus, gratie functiei de autocuratare catalitica. Carcasa confectionata din inox se va curata, de asemenea, foarte usor prin simpla stergere cu o laveta. Per total, aceasta masinarie de gatit emana un aer futurist si se adreseaza, mai de graba, persoanelor cu inclinatie spre sfera moderna chiar daca se potriveste destul de bine si cu cea clasica.

Concluzia noastra este ca Samsung BF1C4T043 reprezinta un cuptor incorporabil al carui raport calitate/pret este echitabil, din acest punct de vedere, adresandu-se categoriei sociale medii. Chiar daca nu ofera o tehnologie ultra-moderna, se remarca la capitolele fiabilitate si eficienta energetica.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptoarele incorporabile Samsung BF1C4T043. 

Cuptor incorporabil Samsung BF1C4T043

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search