La ofertă

Whirlpool AKP 288/JA, Cuptor incorporabil, electric, grill, A, crem

Whirlpool AKP 288/JA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

cuptor Whirlpool bucatarie retro

Whirlpool AKP 288/JA este dovada vie a acestui faptului ca circuitul ciclic al modei se aplica si in randul incorporabilelor de bucatarie. Eu il consider o bijuterie, din punct de vedere al designului. Acest cuptor este destinat persoanelor pentru care esteticul primeaza si nu functionalitatea. Nu spun ca nu ar fi functional, dar raportul functii/pret este unul destul destul de slabut… insa, ce mai conteaza functiile? Oricum pe cele de baza le are.

Eu voi incerca, in cele ce urmeaza, sa va ofer un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuiesc sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/JA sta foarte bine la capitolul eficienta energetica, avand un consum corespondent clasei A (vezi aici tabelul claselor de energie). Controlul se realizeaza mecanic. Unui aspect atat de retro nici ca i s-ar fi potrivit altul mai bine. Capacitatea interioara  a cuptorului este sub medie, 53 l. Ei bine, sa vedem ce este in stare sa faca aceasta masinarie de gatit…

In primul rand, va scapa de grija curatarii, gratie sistemului de autocuratare Smart Clean. Functia de decongelare trebuie amintita chiar daca este prezenta la majoritatea cuptoarelor inteligente, in ziua de astazi. Sistemul de usa rece este o surpriza pentru acest cuptor, fiind destul de rar intalnita, chiar si in cazul electrocasnicelor high-tech. Usa are 3 straturi. Grill-ul are un beneficiu fata de celelalte produse concurente, este rabatabil. Per total, acest cuptor isi merita banii. Daca ati investit bani in designul bucatariei si nu sunteti adeptul lucrurilor comune, puteti macar sa aruncati o privire asupra cuptorului Whirlpool AKP 288/JA.

Daca v-a placut acest produs, gasiti mai multe articole asemanatoare aici:

Whirlpool AKP 288/JA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search