La ofertă

Whirlpool AKZ 560/WH, Cuptor incorporabil, Electric, Clasa A, Alb

Whirlpool AKZ 560/WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool AKZ 560/WH este un cuptor incorporabil pe cat de simplu si elegant la exterior pe atat de complex si eficient la interior. Aspectul sa este unul minimalist propunand doar doua butoane pentru controlul electronic, a caror functionalitate este  foarte explicit descrisa fara a fi incarcate cu simboluri. Acestea incadreaza un ecran generos de tip LCD, care, de asemenea, va ofera toate informatiile de care aveti nevoie cat mai succint.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH este alimentat electric, fapt ce ii confera cateva avantaje esentiale fata de cuptoarele pe gaz: plus de siguranta, coacere uniforma a produselor si posibilitatea implementarii functiilor inteligente. Capacitatea sa este una medie, 60 l, absolut sificienti oricaror operatiuni culinare. Eficienta energetica este maxima, produsul incadrandu-se in etalonul superior al claselor de energie, anume clasa A.

Cuptorul electric Whirlpool AKZ 560/WH dispune atat de functii inteligente cat si de elemente foarte utile in cresterea performantelor si a confortului dumneavoastra. Timer-ul va ajuta sa economisiti timp, supraveghind procesul de gatit in locul dumneavoastra. Acesta va anunta ca preparatele dumneavoastra sunt gata si trebuiesc scoase pentru a fi servite in cea mai buna forma. Grill-ul este si el disponibil intr-o suprafata mare, fiind ideal pentru produsele mari de carne. Acesta va ajuta sa le gatiti fragede la interior, invelindu-le intr-o crusta crocanta la exterior. Puteti jongla, de asemenea, cu sistemele de incalzire superioara si inferioara, in functie de retetele dumneavoastra. Daca doriti produse fragede, folositi-o pe cea inferioara; daca doriti preparate crocante, folositi-o pe cea superioara. Functia mentinere cald pastreaza o temperatura constanta la interiorul cuptorului, detectand caldura risipita prin deschiderea usii sau alte actiuni, aceasta urmand a fi inlocuita in cel mai scurt timp.

Cuptorul Whirlpool AKZ 560/WH dispune de o alta functie interesanta, Maxi Cooking. Aceasta incalzeste in proportie de 75% partea superioara si de 25% pe cea inferioara. Acest lucru este foarte benefic atunci cand doriti sa obtineti preparate crocante, fara a le usca. De mentionat este si faptul ca in cazul acestei functii temperatura creste mult mai lent. Usa cuptorului este confectionata din sticla antiamprenta si propune un sistem ce o mentine rece la exterior pentru a evita accidentele. In final, va spunem ca Whirlpool AKZ 560/WH este un cuptor incorporabil ce beneficiaza de autocuratare catalitica. Peretii laterali sunt captusiti cu niste panouri speciale care retin si elimina toate depunerile din timpul procesului de gatire. Acestea pot fi curatate foarte usor sau schimbate dupa o perioada indelungata de functionare.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKZ 560/WH este un cuptor electric ce impresioneaza atat estetic cat si functional. Eficienta si fiabilitatea brand-ului sunt doua argumente in plus pentru achizitionarea acestui produs. Pretul catre care va indrumam este unul corect, ce reflecta obiectiv caracteristicile acestei masini de gatit.  

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH. 

Whirlpool AKZ 560/WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search