La ofertă

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX, electric, rotisor, grill, A, inox

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX reprezinta un etalon in domeniul electrocasnicelor de bucatarie. Functiile sale hi-tech si designul ultra-modern il pozitioneaza in randul produselor premium. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Tehnologia Ready2Cook consta intr-un sistem puternic de convectie care elimina necesitatea preincalzirii. Astfel, se reduce cu pana la 25% timpul de preparare si cu 20% energia necesara. Avem insa si optiunea de activare a fazei de preincalzire prin intermediul interfatei inteligente.

Tehnologia Al 6-lea simt determina temperatura si timpul de preparare necesar, prin monitorizarea energiei absorbita de alimente. Detecteaza inclusiv temperatura pierduta prin deschiderea usii cuptorului Whirlpool AKZM 794 IX, actionand rapid in scopul restabilizarii acesteia. In plus ofera in permanenta feed-back pe ecranul de tip touch screen.

Tehnologia Cook 3 permite prepararea a pana la 3 feluri de mancare concomitent, fara ca aromele si caracteristicile acestora sa se amestece intre ele. Astfel, o masa completa poate fi preparata in cel mai scurt timp.

Tehnologia Maxi Cooking faciliteaza prepararea bucatilor mari de carne, evitand astfel alimentele arse la exterior si crude la interior. Temperatura creste mult mai incet, evitand astfel uscarea preparatului.

Whirlpool AKZM 794 IX beneficiaza si de autocuratare pirolitica. Mai exact, depunerile din cuptor sunt arse la 500°C. Dupa racirea cuptorului, resturile se indeparteaza foarte usor cu un burete umed. Cenusa si mirosul rezultate in urma procesului de ardere sunt eliminate printr-un catalizator.

In plus, cuptorul Whirlpool AKZM 794 IX adauga la numarul mare de functii, elemente foarte utile cum ar fi: timer, grill, rotisor, sistem de blocare pentru copii, s.a. Materialul exterior este inoxul antiamprenta iar clasa energetica A confirma dificultatea de a gasi minusuri acestui cuptor.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKZM 794 IX reprezinta un cuptor incorporabil sofisticat, echipat cu tehnologie de ultima generatie, pentru a putea satisface si cei mai pretentiosi utilizatori. Apreciabil este ca desi nivelul de performanta a crescut, consumul energetic a scazut. Pretul este unul destul de atractiv, avand in vedere specificatiile produsului.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

 Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptoarele incorporabile Whirlpool AKZM 794 IX.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search