La ofertă

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650TIX

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650TIX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Heinner DCH-650TIX

(Hota incorporabila decorativa, Putere absorbtie 642.4 m3/h, 1 motor, 60 cm, Control touch, Timer, Inox + front sticla neagra)

Heinner DCH-650TIX este o hota incorporabila de mare putere, destinata bucatariilor rafinate si spatioase. Aceasta are un design modern si beneficiaza de tehnologii avansate, astfel ca pretul la care se vinde devine unul foarte atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Hota incorporabila Heinner DCH-650TIX functioneaza pe baza unui singur motor (190 W), in 3 trepte, ce dezvolta o capacitatea de absorbtie de pana la 624.4 mc/h. Din acest punct de vedere, este destinata bucatariilor de dimensiuni mari. In cele ce urmeaza, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de acest produs. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 (m). Astfel, vom obtine o suprafata de aproximativ 20 mp, fara a tine cont, insa, de volumul corpurilor de mobilier sau al aparaturii electrocasnice, care disloca o cantitate de aer ce nu mai trebuie recirculata. Luandu-le in seama si pe acestea, observam ca suprafata poate depasi 25 mp.

Hota decorativa Heinner DCH-650TIX dispune de filtre cu eficienta excelenta impotriva grasimii, bifand clasa C la acest capitol. In plus, cele doua filtre de aluminiu sunt lavabile, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara. Din punct de vedere energetic, acest produs are un consum redus, specific clasei B. Iluminatul este asigurat pe baza a doua lampi de cate 2 W foarte eficiente, intrucat sunt incadrate in clasa A. Controlul hotei este senzitiv, lucru care contureaza imaginea moderne si minimalista a produsului.

Concluzia noastra este ca Heinner DCH-650TIX reprezinta una dintre cele mai interesante hote incorporabile destinate bucatariilor spatioase. Aceasta exceleaza atat la capitolul eficienta, cat si la cel al design-ului, imbinandu-le pe ambele intr-un pachet comercializat la un pret foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Heinner DCH-650TIX

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa incorporabila
Clasa energetica: B
Consum anual de energie: 57
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: A
Lampa iluminare: 2 x 2 W
Dimensiuni (IxLxA): 83 x 60 x 50.5
Putere (W): 190
Filtru: 2 filtre de aluminiu lavabile
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 58
Nivel zgomot maxim (dB): 70
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 642.4
Control: Touch Control

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu / Negru
Greutate (Kg): 12
Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650TIX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search