La ofertă

Hota incorporabila decorativa Bosch DWB067A50, Putere de absorbtie 680 mc/h, 1 Motor, 60 cm, Inox

Hota incorporabila decorativa Bosch DWB067A50

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bosch DWB067A50

(Hota incorporabila decorativa, Putere de absorbtie 680 mc/h, 1 Motor – 136W, Clasa A+. Filtru metalic grasime, 60 cm, Inox)

Bosch DWB067A50 este una dintre cele mai performante hote incorporabile pe care noi le-am analizat pana in prezent. Aceasta are o capacitate de absorbtie impresionanta, o eficienta energetica excelenta si cateva functii pe care nu le intalnim la majoritatea produselor de acest gen. Daca luam in considerare si fiabilitatea specifica brand-ului nemtesc, vom privi altfel pretul la care se vinde acest produs.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Bosch DWB067A50 functioneaza pe baza unui singur motor de 136 W, foarte eficient din punct de vedere energetic, intrucat bifeaza clasa A+. Ca sa intelegeti cat de performanta este aceasta hota, va spunem ca majoritatea produselor din gama sa nu reusesc sa depaseasca clasa C din punct de vedere energetic.

Capacitatea de absorbtie, pe treapta intensiva, este de 680 mc/h, hota fiind destinata bucatariilor spatioase. Pentru a vedea care sunt dimensiunile maxime ale unei bucatarii careia ii este destinat acest produs, vom face cateva calcule simple. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul minim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, acceasta valoare fiind considerata inaltimea standard a unei bucatarii. Astfel, vom obtine o suprafata de aproximativ 21 mp, fara a tine seama de corupurile de mobilier si electrocasnice, care disloca si ele un volum de aer subtantial ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-le in considerare si pe acestea, suprafata bucatariei poate depasi lejer 25 mp.

O alta particularitate a acestei hote performante o reprezinta dublul sistem de functionare. Exista un sistem clasic cu filtrare si evacuare si un alt sistem de recirculare a aerului cu dubla filtrare. Cel de al doilea sistem este indicat in cazul bucatariilor care nu ofera posibilitatea evacuarii exterioare. Trebuie sa stiti ca in cazul acesta, se foloseste un filtru suplimentar de carbune activ care reduce cu aproximativ 15-20% capacitatea de absorbtie a hotei. Sistemul de filtrate clasic este foarte eficient impotriva grasimii, bifand clasa C si are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Concluzia noastra este ca Bosch DWB067A50 reprezinta una dintre cele mai performante hote decorative care au fost recenzate de site-ul nostru, avand caracteristici de top la toate capitolele esentiale. Chiar daca pretul nu este foarte accesibil, acesta este caracteristic brand-ului nemtesc, foarte renumit pentru fiabilitatea sa.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Bosch DWB067A50. 

Bosch DWB067A50

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: A+
Consum anual de energie: 28.5 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: A
Lampa iluminare: Da
Dimensiuni (IxLxA): 628 – 964 x 600 x 500 – cu recirculare

628-1064 x 600 x 500

Putere (W): 136
Filtru: Filtru metalic de grasime
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 47
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 270
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 680
Control: Electronic

ALTE CARACTERISTICI

Inox Da
Culoare Inox
Diametru burlan (mm) 150
Greutate (Kg) 15
Altele Treapta Intensiv cu schimbare automata la o trepta inferioara

Turbina cu 2 circuite de aer, de putere mare

3 trepte de putere + Intensiv

Functionare in regim de evacuare sau de recirculare a aerului

Lungime cablu: 1.3 m

Hota incorporabila decorativa Bosch DWB067A50

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search